Reklamne kese

REKLAMNE PAPIRNE KESE SA ŠTAMPOM

Papirne kese predstavljaju odličan vid reklame. Nisu namenjene samo za butik ili gift shop, nego i svim ozbiljnim kompanijama koje drže do svog renomea i veliku pažnju poklanjaju svojoj prezentaciji i imidžu.

Poželjno je da papirne kese budu u skladu sa namenom proizvoda koju promovišete. Odgovarajući dizajn, boja i veličina papirne kese svojom vizuelnom porukom treba da asociraju korisnike Vaših usluga na osnovnu delatnost kojom se Vaša kompanija.

kese ikonica

KESE KAO REKLAMNI MATERIJAL

Štamparija Jovšić Printing Centar veliku pažnju posvetila je proizvodnji različitih vrsta papirnih kesa u skladu sa njihovom prevashodnom namenom za komercijalne ili promotivne svrhe. Bilo da je reč o luksuznim, EKO ili običnim papirnim kesama proizvodimo ih od najkvalitetnijih materijala, i štampamo uz primenu netoksičnih boja i pomoćnih hemijskih sredstava.

Luksuzne papirne kese

Luksuzne papirne kese proizvode se od najkvalitetnijeg 170 g/m 2 kunstdruk papira sa mat ili sjajnom plastifikacijom, uz mogućnost ofset štampe u punom koloru i ojačanjem od triplexa. Na kvalitetno izrađene luksuzne kese različitih dimenzija, sa ručkama od papira ili kanapa, može se otisnuti logo Vaše firme ili uraditi neke od dodatnih tehničkih operacija koje će znatno doprineti atraktivnosti Vaših promotivnih kesa.

Ekološke papirne kese

Ekološke papirne kese su u potpunosti neškodljive po zdravlje čoveka i njegove životne sredine. Proizvode se od materijala koji se u prirodi razgrađaju bez ostataka. Korišćenjem ekoloških kesa ne samo što ćete Vaš proizvod staviti u lepo pakovanje, nego ćete značajno podstaći svoje potrošače da vode računa o očuvanju svoje životne sredine.

Korišćenje eko kesa danas se smatra odličnom marketinškom strategijom za poslovanje Vaše kompanije. U danima kada su ljudi sve više svesni opasnosti koju nam donosi zagađenje, sve veći broj ekološki prosvećenih potrošača kupovaće baš one proizvode koji pomažu očuvanju životne sredine.

Jedno od najboljih rešenja koje su u skladu sa životnom okolinom su torbe ili cegeri za višekratnu upotrebu koje takođe možemo štampati. Pogledajte stranicu reklamni cegeri i pronađite torbu za vaše potrebe.

Alati za reklamne kese

Na stranici download možete pronaći i alat za kese ili jednostavnim klikom na dugme ispod.

Pošalji upit

Isti print na obe straneRazličit print na stranama

Radno vreme

Pon - Pet: 8:00 - 16:00


Subota: 9:00 - 16:00


Nedelja: Ne radimo

NEWSLETTER

TOP