Neck Hangers

NEK HENGERI - NEK RINGERI

(NECK HANGERS - NECK RINGERS)

Nek hengeri su deo asortimana POS materijala koji prate proizvod na prodajnom mestu. Ako je dobro osmišljen i ispravno postavljen nek henger privlači pažnju potrošača.

stampa etiketa za flase

ŠTAMPA NEK HENGERA

Strateški je dobra stvar u marketinškoj kampanji. Uglavnom se koristi da dâ više podataka o proizvodu, može da promoviše i drugi proizvod, da skrene pažnju na novu ambalažu ili novi brend ili da ukaže na "akciju" - sniženje cene proizvoda.

Štampa se na kunstdruk papiru od 170 - 350g koji dodatno može da se dorađuje. Obično je to plastifikacija sa ili bez dodatnog UV laka.

DOR HENGERI (door hangers) - ZNAK NE UZNEMIRAVAJ

Flajeri za vrata

Flajeri za vrata - dor hengeri (door hangers), su flajeri namenjeni da se zakače na kvake od vrata od hotelskih soba ili ulazna vrata. Dizajnirani su da se kače na kvaku i da tamo ostanu dok ih neko ne uzme tako da možete da budete sigurni da je neko pročitao Vašu poruku.

Napravljeni su da u sredini imaju rupu ili kuku kao vešalica za odeću. Najčešće su veličine 210 x 100 mm i pravougaonog oblika, ali mogu biti i veći i manji, okrugli ili nekog nepravilnog oblika. Postoji i mogućnost dorade - plastifikacija, UV parcijalni lak, zlatotisak i slično.

Takođe štampamo i dor hengere na kunstdruk papiru od 170 - 350g koji dodatno može da se dorađuje. Obično je to plastifikacija sa ili bez dodatnog UV laka.

Dor henger

POŠALJI UPIT

  PlastifikacijaOfset lakBez zaštite

  MatSjaj


  Radno vreme

  Pon - Pet: 8:00 - 16:00


  Subota: 9:00 - 16:00


  Nedelja: Ne radimo

  NEWSLETTER

  TOP Call Now Button