Neck Hangers

NEK HENGERI - NEK RINGERI

(NECK HANGERS - NECK RINGERS)

Nek hengeri su deo asortimana POS materijala koji prate proizvod na prodajnom mestu. Ako je dobro osmišljen i ispravno postavljen nek henger privlači pažnju potrošača.

stampa etiketa za flase

ŠTAMPA NEK HENGERA

Strateški je dobra stvar u marketinškoj kampanji. Uglavnom se koristi da dâ više podataka o proizvodu, može da promoviše i drugi proizvod, da skrene pažnju na novu ambalažu ili novi brend ili da ukaže na "akciju" - sniženje cene proizvoda.

Štampa se na kunstdruk papiru od 170 - 350g koji dodatno može da se dorađuje. Obično je to plastifikacija sa ili bez dodatnog UV laka.

DOR HENGERI (door hangers) - ZNAK NE UZNEMIRAVAJ

Flajeri za vrata

Flajeri za vrata - dor hengeri (door hangers), su flajeri namenjeni da se zakače na kvake od vrata od hotelskih soba ili ulazna vrata. Dizajnirani su da se kače na kvaku i da tamo ostanu dok ih neko ne uzme tako da možete da budete sigurni da je neko pročitao Vašu poruku.

Napravljeni su da u sredini imaju rupu ili kuku kao vešalica za odeću. Najčešće su veličine 210 x 100 mm i pravougaonog oblika, ali mogu biti i veći i manji, okrugli ili nekog nepravilnog oblika. Postoji i mogućnost dorade - plastifikacija, UV parcijalni lak, zlatotisak i slično.

Takođe štampamo i dor hengere na kunstdruk papiru od 170 - 350g koji dodatno može da se dorađuje. Obično je to plastifikacija sa ili bez dodatnog UV laka.

Dor henger

POŠALJI UPIT

Popunite formular da bi ste dobili ponudu za Brošure. 
Obavezne informacije: tiraž, dimenzije, rok.

Radno vreme

Pon - Pet: 8:00 - 16:00


Subota: 9:00 - 16:00


Nedelja: Ne radimo

NEWSLETTER

TOP