Reklamne kese

Reklamne kese su jedan od najisplativijih načina da veliki broj ljudi sazna za vas.

Reklamne kese sa štampom

Reklamne kese sa štampom uglavnom služe za brendiranje vaše kompanije. U najvećem broju slučajeva na reklmanim kesama nalazi se logo vaše firme, slogan ili boje koje su vaš zaštitni znak.

Izrada kesa sa logo-om

Izrada kesa sa logo-om zavisi od veličine i materijala i debljine kese. Važno je da svi ovi elementi budu usklađeni sa vrednostim vašeg brenda.Boje, materijal i vrsta reklamne kese važna je, jer komunicira sa vašim klijentima. Zato je važno da is am dizajn reklamne kese bude usaglašen sa vašim proizvodima li uslugama. Ukoliko se bavite prodajom luksuznih pića. Vaše reklamne kese bi takođe trebalo da budu visokog kvaliteta, od debljeg kartona is a kvalitetnom štampom i doradnim elementima.

Izrada kesa sa logo-om firme

Skoro svaka kompanija ili manja firma koristi reklamne kese za promovisanje svojih proizvoda i usluga. Na reklamnim kesama se najčešće nalazi logo firme, a budući da su namenjenje velikom broju ljudi, štampaju se u velikim tiražima.

papirne kese Milenijum Osiguranje

Izrađuju se od LDPe PVC folije kada su u pitanju sjajne glatke kese ili HDPe PVC folije za šuškave kese. Važno je i da obratite pažnju na debljinu reklamnih kesa jr one bi trebalo da budu dovoljno stabilne za nošenje i pakovanje vaših proizvoda. Ukoliko imate butik i pretežno prodajete garderobu, vaše kese mogu biti od finijih materijala i papira. Ukoliko ste maloprodajni objekat ekskluzivnih pića, vaša ambalaža mora biti čvrsta, kako ne bi pukla ili se pocepala tokom nošenja pića, budući da je reč o osetljivom proizvodu.

Proizvodnja reklamnih kesa

Proizvodnjom reklamnih kesa bave se specijalizovane kompanije sa izradu kesa ili štamparije ukoliko imaju mogućnost i odgovarajuće mašine za vaš zahtev.

Reklamne kese mogu biti u raznim veličinama i bojama i materijalima.

Prodaja reklamnih kesa

Prodaja reklamnih kesa može biti odličan biznis. Često smo imali prilike da se u određenim objektim, gift shopovima prodaju reklamne kese sa znakom ili imenom omiljenog junaka, brenda, ili muzičke grupe. Ovakve reklamne kese možete kupiti na određenim manifestacijama, festivalima , koncertima, i specijalizovanim radnjama, dok kad su kompanije u pitanju često se mgu naći na sajmovma ukoliko je kompanija učesnik. Pored štampe reklamnih kesa, često se štampaju i šolje, kačketi i drugi promotivni materijal sa istim logo—om.

papirne kese Najlepse Zelje

Reklamne kese cena

Cene reklamnih kesa mogu značajno varirati. Obzirom da se radi o većim tiražima, cena je manja po komadu što je veći tiraž. Različiti elementi utiču na cenu, npr. da li je kesa u jednoj, dve ili više boja, veći broj boja povećava cenu kao i dodat etehnike štampa kao što su zlatotisk, perforacija i slično. Prosečna cena PVC kese, dimenzije 20x25cm je 0.08 eura po komadu. Cene variraju i od štamparije do štamparije pa je potrebno pogledati veći broj ponuda i odabrati najbolje uslove.

JPC zvezdica

Radno vreme

Pon - Pet: 8:00 - 16:00


Subota: 9:00 - 16:00


Nedelja: Ne radimo

NEWSLETTER

TOP Call Now Button