SISTEM MENADŽMENTA

Kompanija Jovšić Printing Centar prilikom svog rada uspostavila je Integrisani sistem menadžmenta koji prati određene standarde za delatnosti razvoja i proizvodnje štampanih proizvoda.

JPC zvezdica

Kompanija Jovšić Printing Centar prilikom svog rada uspostavila je Integrisani Sistem Menadžmenta koji prati određene standarde za delatnosti razvoja i proizvodnje štampanih proizvoda.

Standardi:

  • SRPS ISO 9001:2015 - sistem upravljanja kvalitetom
  • SRPS ISO 14001:2015 - sistem upravljanja zaštitom životne sredine
  • SRPS ISO 45001:2018 - sistem menadžmenta bezbednošću i zdravljem na radu

Ovakav način rada omogućio nam je da konstantno težimo ka tome da poboljšamo kvalitet naših proizvoda, usluga i procesa rada, kao i da doprinesemo zaštiti životne sredine, zdravlja i bezbednosti zaposlenih u našoj kompaniji. Takođe vodimo računa o zaštiti svih drugih integrisanih strana.

Pružajući svojim klijentima široku paletu usluga iz oblasti ofset i digitalne štampe, nastojimo da budemo prepoznatljivi na tržištu u oblasti našeg poslovanja, kao i da konstantnim rastom i razvojem budemo zastupljeni, pored našeg i na inostranom tržištu rada.

Težimo ka tome da prvenstveno zadovoljimo Vaše kriterijume i očekivanja po pitanju kvaliteta proizvoda, kao i da opravdamo poverenje koje ste nam ukazali.

Poslujući u skladu sa tim, uspeli smo da opstanemo na tržištu i više nego jake konkurencije, kao i da od 2010. godine poslujemo po pomenutim standardima kvaliteta. Zadovoljivši uspešno kriterijume koje nalažu standardi za delatnost "Razvoj i proizvodnja štampanih proizvoda", dobili smo Sertifikat kao svedočanstvo o kvalitetu naših proizvoda i usluga.

Na ovaj način pokazali smo koliko smo posvećeni našoj misiji - zadovoljenju naših klijenata, odnosno pronalaženju najboljeg idejnog rešenja i realizaciji istog u skladu sa Vašim zahtevima. Ističemo da pri tom posebnu pažnju obraćamo za zaštitu zdravlja i bezbednosti zaposlenih u našoj kompaniji kao i da na svakom koraku u procesu proizvodnje i štampe vodimo računa o zaštiti životne sredine.

POŠALJI UPIT

Popunite formular da bi ste dobili ponudu za Brošure. 
Obavezne informacije: tiraž, dimenzije, rok.

Radno vreme

Pon - Pet: 8:00 - 16:00


Subota: 9:00 - 16:00


Nedelja: Ne radimo

NEWSLETTER

TOP Call Now Button