nalepnice i etikete

ŠTAMPANJE NALEPNICA, ETIKETA, 3D STIKERA, OMOTA, DEKLARACIJA...

Nalepnice, etikete i omoti su najekonomičniji vid reklamiranja i njihova osnovna funkcija je da jasno deklarišu Vaš proizvod. Koriste se za brendiranje, promocije, reklamiranje i obeležavanje samih artikala i zato veliku pažnju prilikom izrade istih treba pokloniti grafičkom dizajnu i odabiru kvalitetnih vrsta materijala i štampe.

Svaki proizvedeni artikal mora biti jasno deklarisan. Dizajn, veličina i oblik nalepnice ili omota treba da budu prilagođeni Vašim proizvodima i da u isto vreme svojim atraktivnim izgledom privuku pažnju potrošača.

stampa nalepnica

DIZAJN I IZRADA NALEPNICA

Izrada nalepnica podrazumeva štampu loga Vaše firme ili neke marketinške poruke koja će jasno asocirati potencijalne kupce na delatnost kojom se Vaša kompanija bavi. Njihova osnovna namena je identifikacija samog proizvoda i zato je veoma bitan kvalitetan grafički dizajn istih. 

ŠTAMPA NA SAMOLEPLJIVOM PAPIRU

Nalepnice mogu da se štampaju na PVC foliji ili na samolepljivom muflon papiru 120-140g/m2 u mat ili sjajnoj varijanti. Kompanija Jovšić Printing Centar nudi Vam mogućnost izrade nalepnica u različitim veličinama, oblicima i punom koloru, kao i štampu poster nalepnica i nalepnica nepravilnog oblika.

ETIKETE I OMOTI

Etikete i omoti su sastavni deo svakog artikla. One informišu potrošače o vrsti proizvoda, načinu upotrebe i kvalitetu istog. Osim što kupcima pružaju osnovne podatke o kupljenom artiklu, one imaju veliki značaj kao reklamni materijal u identifikaciji Vaših proizvoda među ostalim brendovima.

Etikete i omoti se štampaju na ofset, kunstdruk ili etix papiru i mogu biti različitih veličina i oblika. U zavisnosti od idejnog rešenja moguće su i dodatne tehničke operacije poput zlatotiska, UV-laka i suvog žiga kako bi Vaše etikete svojim jedinstvenim izgledom dodatno privukle pažnju kupaca. 

Pošalji upit


  Radno vreme

  Pon - Pet: 8:00 - 16:00


  Subota: 9:00 - 16:00


  Nedelja: Ne radimo

  NEWSLETTER

  TOP Call Now Button