Izrada Kataloga

IZRADA KATALOGA

Katalozi su jedan od najefektnijih načina marketinške promocije. Dobro dizajniran katalog znatno će doprineti prezentaciji Vaših proizvoda ili usluga, kao i ostvarenju primarnog cilja da predstavite Vaš proizvodni asortiman na slikovit i atraktivan način.

ŠTA BI TREBALO DA STOJI U KATALOGU?

Kao vrlo efikasan način promocije, katalog treba da Vas izdvaja od konkurencije. Prilikom odabira teksta i fotografija morate voditi računa o poruci koju šaljete, jer samo originalna i upečatljiva poruka može da stvori željeni efekat kod potrošača.

Ukoliko su informacije o Vašim proizvodima ili uslugama uklopljene sa dobro dizajniranim katalogom rezultat neće izostati. Danas veliki broj firmi koristi međunarodne sajmove kao mesta na kojima će predstaviti svoju delatnost, a upravo su katalozi savršen reklamni materijal za takav vid promocije.

Otvoren katalog

Otovoren katalog

CENA IZRADE KATALOGA​

Cena izrade kataloga se kreću od 0,3€ po stranici pa naviše u zavisnosti od količine, broja stranica, vrste papira i kvaliteta izrade.

Zahvaljujući najsavremenijim mašinama za ofset štampu kompanija Jovšić Printing Centar nudi Vam izradu kataloga po najvišim standardima uz mogućnost dorade kao što je plastifikacija, klamovanjekaširanje. Kataloge i brošure štampamo na visokokvalitenom papiru, obostrano, u punom koloru, na 150-300g/m2 kunstdruku ili drugim specijalnim materijalima po Vašem izboru.

Veliki izbor luksuznih papira sa mat ili sjajnim premazima znatno će doprineti atraktivnom izgledu Vaših kataloga, a proizvodi ili usluge koje nudite prikazani na ovakav način stvoriće kod Vaših klijenata realnu sliku onoga što im nudite.

POŠALJI UPIT

  MatSjaj

  Radno vreme

  Pon - Pet: 8:00 - 16:00


  Subota: 9:00 - 16:00


  Nedelja: Ne radimo

  NEWSLETTER

  TOP Call Now Button