Papirne kese

Papirne kese izuzetno su ekonomične i odlične za očuvanje ekologije.

Papirna kesa

Papirne kese najčešće se oriste za pakovanje hrane, mogu biti sa ili bez ručke,a jedna su od najčešćih opcija kada je u pitanju dostava hrane a fast food objekti ih često koriste.

papirne kese Grand kafa

Papirne kesice

Papirne kesice se koriste za pakovanje rinfuzne robe ili sitnijih proizvoda kao što je nakit, šrafovi, dugmad i slično. Papirne kese u svim veličinama su sve više u modi,a od skoro se na njima pojavila i štampa sa logo-om kompanije.

Papirne kese sa štampom

Papirne kese drugačije se zovu i natron kese.Štampa papirnih kesa može biti u digitalnoj i ofset formi. Papirne kese mogu se raditi i uluksuznom izdanju kada se rade od debljeg papira uz obaveznu plastikiaciju, dok je kod klasičnih papirnih kesa dizajn u drugom planu.

papirne kese Santa Barbara

Papirne kese sa ručkom

Papirne kese mogu biti sa ručkom i bez ručke u zavisnosti od toga šta se pakuje u njima. Ukoliko je predmet koji se nosi u kesi teži, obavezno se stavljaju ručke, ukoliko se pakuju lagani nelomljivi predmeti papirne kese mogu biti i bez ručke.

Papirne kese proizvodnja

Papirne kese se prave od natron papira debljine od 70g/m2 do 80g/m2. Proizvode se od smeđeg papira.

papirne kese Jerry

Papirne kese prodaja

Papirne kese prodaju se u velikim tiražima, najčešće ih naručuju prodavnice, butici, marketi, gift shopovi. Zbog svog ekološkog potencijala i cene predstavljaju jednu od boljih opcija kada je u pitanju veliki tiraž. Firme i štamparije se bave proizvodnjom ovih kesa a one mogu biti u nekoliko modela, bez štampe, sa štampo, sa ručkom, bez ručke sa ojačanim dnom. Najčešće ih viđamo u dostavnim vozilima. U svetu se one već uveliko jedini izbor kada je pakovanje namirnica u pitanju. Kod nas svest o značaju ekološke održivosti se polako razvija tako da će papirne kese biti sve više u upotrebi a postojale su i indikacije da one u potpunosti zamene šuškave kese.

Papirne kese cena

Cena papirnih kesa zavisi od tiraža i vrste papirnih kesa i od toga da li je sa štampom ili bez štampe. Pa je tako prosečna cena male  papirne kese po komadu za tiraž od 500 kesa 0,41 evro sa štampom, a bez štampe 0.20 evra, dok je za velike papirne kese cena za isti tiraž 0.71 evro sa štampom a bez štampe 0.26 evra.

JPC zvezdica

Radno vreme

Pon - Pet: 8:00 - 16:00


Subota: 9:00 - 16:00


Nedelja: Ne radimo

NEWSLETTER

TOP Call Now Button