JPC zvezdica

O Nama

Zahvaljujući savremenoj opremi za ofset, digitalnu, tampon i sito štampu Jovšić Printing Centar uspešno posluje već duže od 20 godina. Vodeći se najvišim svetskim standardima u svom radu ova srpska kompanija postala je sinonim za profesionalnost, visok kvalitet i konkurentne cene. Štamparija Jovšić Printing Centar odličan je primer da domaće kompanije mogu poslovati na nivou uspešnih svetskih kompanija.

Želja kompanije je da svaki klijent realizuje svoje ideje u najkraćem roku i sa vrhunskim kvalitetom pruženih usluga. Stručni tim kompanije Jovšić Printing Centar, svojim dugogodišnjim iskustvom, brigom o klijentima, uz poseban pristup i posvećenost svakom klijentu spreman je u svakom trenutku da zajedno sa Vama kreira i realizuje sve Vaše zahteve.

stampa nalepnica

JPC zvezdica

"Nema dana da nešto novo ne uradimo", kaže gospodin Saša Jovšić, direktor i vlasnik Jovšić Printing Centra, koji je svojim entuzijazmom, hrabrošću i upornošću, zajedno sa svojim stručnim timom, doprineo da kompanija Jovšić zauzme značajno mesto na tržištu štamparskih usluga i kao takva postane ozbiljan partner mnogim domaćim i svetskim kompanijama.

Duže od dve decenije ova kompanija sledi viziju gospodina Saše Jovšića i postala je jedna od vodećih domaćih kompanija u oblasti izrade svih vrsta štampanih materijala. Opremljeni savremenom štamparskom opremom za ofset, digitalnu, tampon i sito štampu, štampu velikih formata, UV parcijalno lakiranje na digitalnoj MGI mašini, štamparija Jovšić Printing Centar spremna je u svakom trenutku da opravda poverenje dosadašnjih korisnika i ispuni očekivanja novih.

"Nema dana da nešto novo ne uradimo"- Saša Jovšić

JPC zvezdica

Jovšić Printing Centar stoji na usluzi svim klijentima koji su zainteresovani za dizajn i štampu na širokoj paleti uvoznih proizvoda kao što su: pribor za pisanje, hemijske olovke, setovi olovaka, markeri, bojice, upaljači, privesci, rokovnici, majice, kačketi, trakice za mobilne telefone i ključeve, kišobrani, torbe, kuhinjski setovi i dr. Takođe je generalni zastupnik britanske firme TAYMAR, koja je vodeći svetski proizvođač kliritnih stalaka, stalaka za vizit karte, flajere, brošure, kataloge, displeje za menije i cenovnike.

Svojom internom politikom zasnovanom na ostvarenju i održavanju reputacije u poslovanju, pružanju kvalitetnih, pravovremenih i efikasnih usluga svojim klijentima, kompanija Jovšić Printing Centar posebnu pažnju poklonila je bezbednosti na radu svih zaposlenih, ekološkoj zaštiti životne sredine i uvela je standarde za delatnosti razvoja i proizvodnje štampanih proizvoda:

SRPS ISO 9001:2015 - sistem upravljanja kvalitetom

SRPS ISO 14001:2015 - sistem upravljanja zaštitom životne sredine

SRPS OHSAS 18001:2007 - sistem upravljanja zdravljem i bezbednošću na radu.

iso sertifikati

JPC zvezdica

Radno vreme

Pon - Pet: 8:00 - 16:00


Subota: 9:00 - 16:00


Nedelja: Ne radimo

NEWSLETTER

TOP Call Now Button