Drugi o nama

Pohvalili ste kvalitet naše štampe, brzu i efikasnu isporuku proizvoda i maksimalno poštovanje dogovorenih rokova, uz kako tvrdite vrlo korektan odnos sa klijentima. Vaše opredeljenje da nastavite dalju saradnju sa nama, kao i činjenica da nas srdačno preporučujete Vašim poslovnim partnerima, saradnicima i prijateljima, podstiču nas da konstantno proširujemo asortiman i poboljšavamo kvalitet naših usluga i proizvoda.

Rekli ste da smo odgovorni, pouzdani i uvek spremi da zahtevima svojih klijenata izađemo u susret. Ponosni na ove reči hvale, nastojimo da Vaše poverenje opravdamo našom stručnošću, ljubaznošću i operativnošću. Veliki broj naših zadovoljnih klijenata tvrdi da smo značajno doprineli poboljšanju njihovog poslovanja, stvaranju nove i bolje slike o firmi i usluzi koju pružaju, što nam predstavlja najveću motivaciju da nastavimo dalje sa svojim poslom.

Radno vreme

Pon - Pet: 8:00 - 16:00


Subota: 9:00 - 16:00


Nedelja: Ne radimo

JPC zvezdica
Jedna od najboljih štamparija u Srbiji je po meni Jovšić Printing Centar. Pružaju veoma kvalitetnu uslugu štampe svih formata. Ono po čemu bi ih pohvalila jeste štampa na velikim formatima. Sve pohvale za štampariju Jovšić Printing Centar.

Željana Jeremić

Marija Mladenović

Štamparija Jovšić Printing Centar posluje već uspešno punih devetnaest godina. Vremenom ova beogradska štamparija postala je sinonim za kvalitet. Profesionalnosti i konkurentne cene kada je reč o ofset, sito, tampon i digitalnoj štampi. Sve preporuke!
Veoma kvalitetna grafička štampa i ispunjenje mojih očekivanja kad su u pitanju oblik i dizajn projekta kao i težnja da budem zadovoljan. Postojana i kvalitetna slika jednostavna i brza izrada ploča za štampu. Stvarno ste najbolji, samo napred.

Goran Šarenac

 • Dobili smo kese, zadovoljni smo. Odlične su!
  Ana Spasić, Saruna fitness & SPA team doo
 • Sve je prošlo super i materijali su odlični, hvala na trudu i svoj pomoći"
  Katarina Milanović, Edtech Centar
 • Prelepi su privesci!
  Maša Stoiljković, Ambasada Republike Angole
 • Flajeri su ispali odlični! Hvala vam i srećni praznici
  Bogdan Vojinović
 • Profesionalni, uslužni i ekspeditivni! Sve pohvale...
  Milan Živković
TOP Call Now Button