Papirne zastavice

REKLAMNE ZASTAVICE

Zastavice od papira jedan su od najekonomičnijih načina za promociju Vašeg brenda. Danas sajamske štandove pored katalogabrošura flajera ukrašavaju papirne zastavice u bojama karakterističnim za pojedine kompanije, a svoju veliku primenu pronašle su i na svim većim sportskim, kulturnim i političkim manifestacijama.

Zastavice od papira već dugi niz godina su nezaobilazni reklamni materijal većine lanaca brze hrane, kao i firmi koje se bave proizvodnjom različitih artikala za najmlađu populaciju. Lakoća rukovanja, originalan dizajan i atraktivan vizuelni efekat ono je što većinu ljudi privlači da ih uzmu i na taj način nesvesno postanu promoteri Vaše firme. Uvidevši značaj ovakvog vida reklamiranja sve više kompanija opredeljuje se za promociju svog Brenda baš uz pomoć papirnih zastavica.

REKLAMNE ZASTAVICE OD PAPIRA

Prilikom izrade Vaše zastavice od papira veliku pažnju trebate pokloniti odabiru boja i oblika istih. Poruka koju nose mora biti precizno upućena ciljnoj grupi za koju se Vaš marketinški tim opredelio. Samo originalno dizajnersko rešenje privući će potencijalne korisnike Vaših proizvoda ili usluga da izaberu baš Vas, a ne konkurentsku firmu.

Papirne zastavice štampaju se u punom koloru obostrano na 130-170g/m2 kunstdruk papiru. Uobičajene dimenzije zastavica od papira su 200x130mm i obično se lepe na drvene štapiće dužine 30cm. Kompanija Jovšić Printing Centar nudi Vam mogućnost štampe papirnih zastavica različitih dimenzija i oblika, kao i mogućnost dodatnih tehničkih operacija u cilju promovisanja Vašeg brenda na što atraktivniji način.

POŠALJI UPIT

Popunite formular da bi ste dobili ponudu za Papirne Zastavice.
Obavezne informacije: tiraž, dimenzije, rok.

Radno vreme

Pon - Pet: 8:00 - 16:00


Subota: 9:00 - 16:00


Nedelja: Ne radimo

NEWSLETTER

TOP Call Now Button