Štampa reklamnog materijala

Zahvaljujući savremenoj opremi za ofset i digitalnu štampu, kao i školovanom stručnom kadru, kompanija Jovšić Printing Centar preko 20 godina svojim klijentima pruža visoko kvalitetnu štampu reklamnih proizvoda.

Vršimo i štampu reklamnog materijala kao što su šolje, pepeljare, upaljači, majice, privesci, stikeri, hemijske olovke, kačketi, kišobrani, kabanice, torbe.

Personalizacija reklamnog materijala

U ponudi imamo i lasersko sečenje i graviranje i direktnu UV štampu tako da su mogućnosti štampe ograničene samo maštom dizajnera.

Reklamni materijal i odbitak PDV-a?

PDV se može se odbiti na reklamni materijal ali postoje određeni uslovi.

Prvi uslov je da poklon, odnosno reklamni materijal bude vrednosti do 2000 dinara bez pdv-a. Tada se PDV može odbiti, a ukoliko je reklamni materijal – poklon preko 2000 din bez pdva smatra se reprezentacijom i ne može se odbiti PDV.

Konkretan primer odbijanja PDV

Kupujete neki skuplji reklamni upaljač na koji želite da stavite svoj logo i to želite da poklonite svom klijentu. Taj upaljač mora biti vrednosti do 2000 dinara bez pdv-a i tada možete da odbijete pdv za to, ako je preko toga, smatra se reprezentacijom i ne možete odbiti pdv.

Ako upaljač košta 1900 din, a kupite 500 upaljača za štampanje – možete dobiti odbitak PDVa. Bitno je da pojedinačna vrednost artikla ne prelazi 2000 dinara bez PDV.

Da bi se nešto smatralo reklamnim materijalom, moraju da se ispune sledeći uslovi:

da je vizuelno ispoljen logotip poreskog obveznika, odnosno vizuelno ispoljavanje brenda koji je u vezi sa delatnošću poreskog obveznika – u prevodu mora da je na njima odštampan ili utisnut logo ili logo brenda;
da se daju besplatno;
i da je njihova pojedinačna tržišna vrednost manja od 2.000 dinara, bez PDV.
Kod nas ima puno reklamnog materijala ispod 2000 dinara na koji možete dobiti odbitak PDVa.

  • Reklamni materijal
    • Nema kategorija
  • BOJE

    CENA    TOP Call Now Button