Misija

Polazeći od činjenice da je zadovoljstvo klijenata, preduslov za dobru saradnju sa istima, misija Jovšić Printing Centra je ispunjenje Vaših očekivanja po pitanju najrazličitijih oblika štampe. Flajeri, vizit karte, katalozi, koverte, nalepnice, reklamne kese, knjige, brošure i drugi proizvodi koje možemo da izradimo za Vas, istaći će individualnost Vaše firme i delatnosti kojom se bavite.

Nastojimo da sve Vaše ideje pretočimo u finalni proizvod u najkraćem mogućem periodu zadržavajući kvalitet istih na visokom nivou. Težimo ka tome da profesionalnim pristupom, kompletnim servisom i brzinom pružanja usluga, opravdamo poverenje koje ste nam ukazali.

Ističemo da izuzev zadovoljenja Vaših zahteva, Jovšić Printing Centar posebnu pažnju obraća na sigurnost zaposlenih u svojoj kompaniji, kao i očuvanje životne sredine.

JPC zvezdica

Filozofija

Poslovna ideja kompanije Jovšić Printing Centar nastala je prvenstveno iz želje da se svakom klijentu pruži mogućnost posedovanja proizvoda koji svojim karakteristikama zadovoljava njihove kriterijume. Za nas jednostavno ne postoje nemogući zahtevi i rokovi, jer nam je cilj da opravdamo poverenje koje ste nam ukazali tokom godina minulog rada.

Princip našeg rada ogleda se u nastojanju da se ispune očekivanja naših klijenata, odnosno da finalni proizvod koji će biti dostavljen klijentu bude kreiran i izrađen u skladu sa najvišim svetskim standardima. Posedovanje široke vizije i smisla za uklapanje detalja, dovelo je do toga da spremno odgovaramo na sve zahteve koje postavite pred nas.

Profesionalnim pristupom i radom, kao i insistiranjem na perfektno odrađenom poslu, ističemo u prvi plan želju da sa Vama ostvarimo dugoročnu saradnju i dobre partnerske odnose. Koliko god da je specifičan Vaš zahtev, odgovorno tvrdimo da ćemo podstaknuti znanjem i iskustvom našeg tima, pronaći najbolje rešenje za realizaciju istog.

Radno vreme

Pon - Pet: 8:00 - 16:00


Subota: 9:00 - 16:00


Nedelja: Ne radimo

NEWSLETTER

TOP Call Now Button