Reklamni blokovi

PROMOTIVNI PROIZVOD I SREDSTVO ZA RAD

Reklamni blokovi su idealno sredstvo za promociju proizvoda ili osnovne delatnosti Vaše kompanije. Zbog svoje praktičnosti i velikog broja kombinacija formata, poveza i materijala, danas su veoma rasprostranjeno sredstvo za advertajzing Vaše firme i usluge koju nudite.

PAPIRNE KOCKE I REKLAMNI BLOKOVI

stikeri papirici za pisanjeOsim svoje osnovne funkcije da se na njima zapisuju različiti podaci, reklamni blokovi su idealan način da svojim klijentima tokom svakodnevnog rada skrenete pažnju na Vašu kompaniju. Kako biste svoje proizvode promovisali na što atraktivniji način dizajn korica Vaših blokova mora imati jedinstveno idejno rešenje koje će pored loga Vaše firme i fotografija koje se nalaze na prednjoj strani korica jasno asocirati Vaše klijente na delatnost kojom se bavite.

reklamna paletica

Reklamna paletica

Korice reklamnih blokova izrađuju se od 300g/m2 kunstdruk papira uz sjajnu plastifikaciju, dok se unutrašnje strane štampaju na 80g/m2 ofsetnoj hartiji. Reklamni blokovi u zavisnosti od njihove prevashodne namene mogu se povezivati lepljenjem, klamovanjem ili metalnom spiralom, koja može da se stavi sa leve ili gornje strane bloka.

Poslednjih godina kao veoma praktično rešenje za reklamiranje pojedinačnih proizvoda pokazali su se samolepljivi blokčići. Oblik, dimenzije i broj listova radi se u skladu sa Vašim zahtevima i potrebama, dok se štampa vrši u punom koloru na 90g/m2 ofsetnom papiru.

Zahvaljujući velikom izboru kvalitetnih materijala i poveza koje u svojoj ponudi ima kompanija Jovšić Printing Centar, Vaši reklamni blokovi neće biti samo jedan u nizu marketinških sredstava za adekvatnu prezentaciju firme, nego i znak pažnje za Vaše poslovne partnere.

PAPIRNE KOCKE

Veliki broj advertajzing stručnjaka papirne kocke svrstava među najkorisnije promotivne artikle. Zbog svoje široke primene postale su veoma rasprostranjeno sredstvo za reklamiranje usluga ili pojedinih proizvoda mnogih kompanija.

Prednost ovakvog vida promovisanja firmi, naročito ako ste se odlučili za samolepljivu opciju papirića koji se nalaze u kocki, jeste u pojedinačnim listovima malih dimenzija koji se kao podsetnici često lepe po kompjuterskim ekranima, fasciklama i rokovnicima Vaših klijenata. Na taj način neposredno ste uticali da se logo Vaše kompanije uvek nađe pred njihovim očima.

Papirne kocke mogu biti različitih dimenzija u zavisnosti od Vaših želja. Logotip Vaše firme osim na listovima može biti odštampan i na kartonskom nosaču, čime ćete znatno doprineti atraktivnosti izgleda samog reklamnog materijala, ali i dodatnoj promociji kompanije.

reklamni blokovi za pisanje

Papirne kocke se štampaju na 90g/m2 ofsetnoj hartiji u punom koloru. Broj listova, dimenzija i odabir boja radi se u skladu sa Vašim idejnim rešenjima. Ukoliko Vaša firma pripada onoj grupi kompanija koje vode računa i o najmanjim estetskim detaljima, kada je reč o promotivnim materijalima, Jovšić Printing Centar nudi Vam mogućnost izrade kartonskih nosača i dodatne ukrasne ambalaže za Vaše papirne kocke.

zuti stiker listic u ruci sa tekstom

REKLAMNI BLOKOVI CENA

Cena za reklamne blokove se dobija na upit zbog razlike u izradi, vrsti štampe, kvalitetu papire, dodatne obrade i slično.

POŠALJI UPIT

  Tvrde koriceMeke korice

  Sa koricomBez korice

  Lajmovanje po kraćoj straniLajmovanje po dužoj strani

  NeDa

  MatSjaj

  Perforacija

  Radno vreme

  Pon - Pet: 8:00 - 16:00


  Subota: 9:00 - 16:00


  Nedelja: Ne radimo

  NEWSLETTER

  TOP Call Now Button