Izrada Koverti

ŠTAMPANJE KOVERTI

Koverte su veoma važan detalj u svakodnevnoj poslovnoj komunikaciji. Iako su mnogi predviđali njihov postepen nestanak sa dolaskom nove Internet ere, istraživanja pokazuju suprotne tendencije. Mogu biti raznih dimenzija, koverte mogu biti bez prozora, sa levim prozorom i desnim prozorom.

Danas se znatno više nego ikada poklanja pažnja njihovom vizuelnom efektu i originalnosti, jer se na taj način Vašim klijentima predstavljate kao firma koja veoma vodi računa o svom korporativnom identitetu.

AMERIKEN KOVERTA SA ILI BEZ PROZORA

Samolepljiva Ameriken koverta sa ili bez prozora ili sa levim ili sa desnim prozorom. Dimenzija 230x110mm.

Najčešće se koristi u svakodnevnoj poslovnoj komunikaciji. Osim izrade u jednoj boji na 80g/m2 ofsetnom papiru, postoji mogućnost ofset štampe u punom koloru, kao i štampe loga ili kontakt podataka same firme.

Nestandardne koverte

Kompanije koje vode računa o svom vizuelnom identitetu često se odlučuju za štampu nestandardnih koverti, kako bi i na ovaj način svojim klijentima i saradnicima ukazali na izuzetnu poslovnost svoje firme. U ovu grupu ubrajaju se i visokokvalitetne bezbedonosne koverte koje se koriste za pošiljku poverljivih poslovnih dokumenata.

U skladu sa Vašim idejnim rešenjima, kompanija Jovšić Printing Centar, nudi Vam mogućnost izrade nestandardnih koverti od specijalnih vrsta materjala, različitih dimenzija i boja, kako bi Vaša koverta bila jedinstvena i prepoznatljiva među stotinama drugih na stolovima Vaših poslovnih klijenata.

Koverte - dimenzije i formati

Neki od najčešće korišćenih formata koverata:

DIZAJN KOVERATA

Ako Vam je potreban alat za dizajn koverata možete ovde preuzeti.

Pošalji upit


  Radno vreme

  Pon - Pet: 8:00 - 16:00


  Subota: 9:00 - 16:00


  Nedelja: Ne radimo

  NEWSLETTER

  TOP Call Now Button