Izrada Kartolina

IZRADA KARTOLINA

Kartoline se koriste za isticanje različitih proizvoda u maloprodajnim objektima, ali i za naglašavanje važnog dela marketinške kampanje. Mnogi ih smatraju pretečama voblera, a osnovna razlika između ova dva reklamna alata jeste u njihovim dimenzijama i praktičnoj primeni.

KARTOLINE I NJIHOVA UPOTREBA

Kartoline se koriste za isticanje proizvoda u maloprodajnim objektima, koji se trenutno nalaze na akciji. Kako bi se privukla pažnja kupca stavljaju se ispred artikla, koji su na sniženju i zato je poželjno da budu u dominatnim bojama samog proizvoda. 

DIZAJN I IZRADA KARTOLINA

Prilikom dizajniranja kartolina treba voditi računa da budu u bojama karaktarističnim za proizvod koji želite da istaknete. Ukoliko je reč o artiklima čija cena treba da se stavi u prvi plan poželjno je da brojevi budu vidljivi i sa udaljenosti od nekoliko metara.

Zahvaljujući najsavremenijim mašinama za digitalnu štampu velikog formata i digitalnu reljefnu štampu velikog formata kompanija Jovšić Printing Centar u mogućnosti je da odštampa kartoline različitih reljefa, oblika i dimenzija. Izrađuju se od kunstdruk papira, koji se plastificira i kašira na lepenku sa obe strane i kao takav štancuje. Na ovaj način dobija se atraktivan reklamni materijal za isticanje Vaših proizvoda.

POŠALJI UPIT

Popunite formular da bi ste dobili ponudu za Kartoline. 
Obavezne informacije: tiraž, dimenzije, rok.

Radno vreme

Pon - Pet: 8:00 - 16:00


Subota: 9:00 - 16:00


Nedelja: Ne radimo

NEWSLETTER

TOP Call Now Button