PVC kese

PVC kese su jedna od prvih modela kesa koje smo imali prilike da vidimo. Proizvodnja PVC kesa postoji već vekovima, a postoji nekoliko vrsta, od onih sa štampom do onih jednobojnih.

PVC kese za pakovanje

PVC kese su odličan izbor za pakovanje, jer su izdržljive i ne mogu se raspasti tako brzo. One se najčešće koriste za pakovanje namirnica u prodavnici ali i svih drugih artikala. Nezaobilazni su element u svakom market i maloprodajnom objektu. Određene PVC plastične kese mogu se reciklirati a pojedine su i biorazgradive.

PVC kese proizvodnja

Za proizvodnju PVC kesa obično su zadužene specijalizovane kompanije koje imaju odgovarajuću tehnologiju za proizvodnju PVC kesa one mogu biti šuškave takve obično viđamo u marketima, one su u jednobojne u razlčitim bojama i prozvode se od HDPe PVC folije ili LDPe PVC folije kada su u pitanju glatke kese koje takođe viđamo u marketima ali mogu se koristiti i u drugim objektima.

Na plastičnim PVC kesama radi se sito štampa kada se utiskuje logo prodavnice ili firme. PVC kese se proizvode u različitoj debljini, pa mogu biti čvršće i manje čvrste. Jedne su od najtraženijih kesa zbog svoje izdržljivosti i mogućnosti za dizajn.

PVC kese sa štampom

PVC kese se štampaju u jednoj ili više boja, jednostrano ili obostrano.Mogu biti šuškave ili glatke sa savitljivom ili nesavitljivom ručkom.

Reklamne PVC kese

Najčešće se rade reklamne PVC kese. Retko kad možemo videti glatku PVC kesu a da na njoj nije logo ili poruka neke firme ili brenda. Izuzetak su šuškave PVC kese koje se koriste u marketima za pakovanje namirnica i koje su jednobojne i bez štampe.

Prodaja PVC kesa

Prodaja PVC kesa je u stalnom porastu, pošto su pogodne za pakovanje i nošenje većine nairnica i artikala. Za razliku od papirnih kesa koje se mogu raspasti ukoliko se u njoj nalazi hrana u tečnom stanju, kod PVC kesa to ne može da se dogodi. PVC kese prodaju specijalizovane firme za snabdevanje potrošnim materijalom, koje vam mogu dostaviti PVC kese u željenoj dimenziji sa ili bez štampe.

PVC kese cena

Kao i kod drugih vrsta kesa cena PVC kesa se razlikuje a na cenu utiču mnogobrojni faktori. Obzirom na to da su PVC kese izdržljivije od papirnih i cena po koomadu im je veća. U zavisnosti od poslovanja svaka kompanija se odlučuje za tiraž koji joj odgovara, dok se pojedni veliki objekti poput marketa uglavnom odlučuju za PVC kese različite teksture i debljine za pakovanje više vrsta namirnica.

JPC zvezdica

Radno vreme

Pon - Pet: 8:00 - 16:00


Subota: 9:00 - 16:00


Nedelja: Ne radimo

NEWSLETTER

TOP Call Now Button