Štampa podmetača za čaše

MARKETINŠKE PORUKE NA PODMETAČIMA ZA ČAŠE

Podmetači za čaše su idealan način da svojim potrošačima prenesete određene marketinške poruke. Veliki broj kompanija, koje vode računa o identifikaciji svoje firme kod potencijalnih klijenata, koriste ih kao reklamni materijal tokom promocija proizvoda ili proslave jubileja samog preduzeća.

KAKO ODABRATI PRAVI DIZAJN PODMETAČA?

Prilikom odabira dizajna za Vaše podmetače za čaše povedite računa da preovlađuju boje koje su karakteristične za Vašu kompaniju. Velika mogućnost idejnih rešenja uz malo kreativnosti omogućiće Vam da u jednom kompletu podmetača za čaše predstavite šest različitih proizvoda.

Svojom praktičnošću i neograničenom mogućnošću odabira oblika, dimenzija i dizajna, podmetači za čaše uvrstili su se i u sam vrh najtraženijih suvenira u svetu. Uvidevši to, mnoge turističke organizacije iskoristile su podmetače kao idealan reklamni materijal za prezentaciju pojedinih gradova ili regiona.

ŠTAMPA PODMETAČA ZA ČAŠE

U zavisnosti od količine podmetača za čaše koji Vam je neophodan, štampa se vrši tehnikom sito, ofset ili digitalne štampe. Postoji mogućnost dorade plastifikacijom, kaširanjem i zarubljivanjem ivica, a sve u cilju dobijanja što atraktivnijeg reklamnog proizvoda, koji će privući pažnju velikog broja potencijalnih korisnika Vaših usluga.

Zahvaljujući svojim proizvodnim potencijalima kompanija Jovšić Printing Centar nudi Vam visokokvalitetnu izradu podmetača za čaše raznih dimenzija i oblika. Štampa se vrši u punom koloru na 350g/m2 kunstdruk papiru obostrano ili samo na jednoj strani, a u skladu sa Vašim željama postoji mogućnost izrade podmetača od različitih vrsta materijala.

okrugli podmetaci za case

POŠALJI UPIT

  Kutija za set 6 kom


  Radno vreme

  Pon - Pet: 8:00 - 16:00


  Subota: 9:00 - 16:00


  Nedelja: Ne radimo

  NEWSLETTER

  TOP Call Now Button