Reklamni baneri

ROLL UP BANERI

Roll up baner je veoma rasprostranjen reklamni materijal koji se koristi prilikom promocije različitih proizvoda i usluga na sajmovima, kongresima i u većim prodajnim objektima. Njegova osnovna funkcija je da Vašu firmu izdvoji od neposredne konkurencije.

roll ap baner

DIZAJN ROLL UP BANERA

Veliku pažnju treba pokloniti dizajnu i poruci koju Vaš roll up baner treba da prenese potencijalnim klijentima i potrošačima. Ime Vaše kompanije, određeni slogan ili slika samog proizvoda poželjno je da se nalazi u visini očiju kako bi privukla pažnju korisnika Vaših usluga. Dok se kontakt podaci o Vašoj firmi obavezno stavljaju pri dnu banera. Odabir kolora za Vaš prenosivi aluminijumski pano mora biti u skladu sa korporativnim ili bojama proizvoda koji promovišete.

Zbog svojih dimenzija i atraktivnog izgleda roll up baner je idealan način za reklamiranje novih proizvoda ili delatnosti firme. Njihova prevashodna namena je povećanje svesti o Vašem brendu kod potencijalnih korisnika Vaših proizvoda ili usluge.

Štampa roll up banera radi se u punom koloru na polipropilenu ili ceradnom platnu koje je prilagođeno za spoljašnu i unutrašnju upotrebu. Izrađeni su od aluminijumske konstrukcije sa mehanizmom za samoizvlačenje koja je jednostavna za rukovanje. Grafika na roll up baneru može se menjati u skladu sa Vašim promotivnim potrebama, dok konstrukciju zahvaljujući kvaliteti izrade možete koristiti više puta.

ROLL UP BANER CENA

Ovde možete videti cenu za standardne dimenzije rol ap banera. Ako Vam je potreban baner van tih standarda, molimo Vas da popunite formular ili nas pozovete.

Klikom na sliku dobićete više informacija o Roll Up-u

POŠALJI UPIT

Popunite formular da bi ste dobili ponudu za Banere.
Obavezne informacije: tiraž, dimenzije, rok.

roll up baner

Roll Up Banner

Radno vreme

Pon - Pet: 8:00 - 16:00


Subota: 9:00 - 16:00


Nedelja: Ne radimo

NEWSLETTER

TOP Call Now Button