Butik kese

Butik kese prave se od PVC materijala, po pravilu su brendirane i mogu biti u različitim bojama. Osim za pakovanje garderobe, imaju i reklamnu ulogu.

Kese za butik

Kese za butik su nezaobilazni prateći program svakog butika. Mogu biti različite veličine a butici ih obično naručuju u nekoliko dimenzija sa obaveznim logo-om firme, kako bi osim praktične upotrebe imali i reklamnu vrednost. Dizajn butik kesa zavisi i od artikala koji se u butiku prodaju pa će biti prilagođen ciljnoj grupi. Ukoliko je u pitanju dečiji butik, mogu biti sa dečijim motivima, a ukoliko je u pitanju ženska garderoba obično će biti u pastelnim bojama.

papirne kese the Place

Ekskluzivni brendovi i butici žele da i kese u kojima pakuju robu odišu luksuzom pa su često te kese ojačane u nekoliko boja,  najčešće crnoj zlatnoj , crvenoj ili srebrnoj boji svedenog dizajna.

Butik kese proizvodnja

Butik kese obično se proizvode od LDPe PVC folije sjajne i glatke kese ili od HDPe PVC šuškave kese.Butik kese mogu biti različite debljine sa  logo-om vaše firme a tada se zovu i reklamne kese. Način proizvodnje zavisi i od samog klijenta,a po pravilu ovakve butik kese se štampaju u većim tiražima.

Butik kese prodaja

Butik kese se ne mogu naći u slobodnoj prodaji. Ono što je važno ukoliko imate butik da kontaktirate firme ili pojedine štamparije koje se bave proizvodnjom kesa. Butik kese se rade po unikatnom modelu kupca u većem tiražu. Dimenzije, debljina, štampa i materijali koji se koriste zavise od mogućnosti firme al ii želje kupca za koga se kreira posebna ponuda.

papirne kese Info media group

 

Butik kese cena

Cena ovih kesa kao i drugih kesa zavisi od tiraža, dimenzije, tehnike štampe i materijala, dodataka poput ručke ili ojačavanja. Svi ovi elementi utiču nakrajnju cenu.

JPC zvezdica

Radno vreme

Pon - Pet: 8:00 - 16:00


Subota: 9:00 - 16:00


Nedelja: Ne radimo

NEWSLETTER

TOP Call Now Button