Butik kese

Butik kese prave se od PVC materijala, po pravilu su brendirane i mogu biti u različitim bojama. Osim za pakovanje garderobe, imaju i reklamnu ulogu.

Kese za butik

Kese za butik su nezaobilazni prateći program svakog butika. Mogu biti različite veličine a butici ih obično naručuju u nekoliko dimenzija sa obaveznim logo-om firme, kako bi osim praktične upotrebe imali i reklamnu vrednost. Dizajn butik kesa zavisi i od artikala koji se u butiku prodaju pa će biti prilagođen ciljnoj grupi. Ukoliko je u pitanju dečiji butik, mogu biti sa dečijim motivima, a ukoliko je u pitanju ženska garderoba obično će biti u pastelnim bojama.

papirne kese the Place

Ekskluzivni brendovi i butici žele da i kese u kojima pakuju robu odišu luksuzom pa su često te kese ojačane u nekoliko boja,  najčešće crnoj zlatnoj , crvenoj ili srebrnoj boji svedenog dizajna.

Butik kese proizvodnja

Butik kese obično se proizvode od LDPe PVC folije sjajne i glatke kese ili od HDPe PVC šuškave kese.Butik kese mogu biti različite debljine sa  logo-om vaše firme a tada se zovu i reklamne kese. Način proizvodnje zavisi i od samog klijenta,a po pravilu ovakve butik kese se štampaju u većim tiražima.

Butik kese prodaja

Butik kese se ne mogu naći u slobodnoj prodaji. Ono što je važno ukoliko imate butik da kontaktirate firme ili pojedine štamparije koje se bave proizvodnjom kesa. Butik kese se rade po unikatnom modelu kupca u većem tiražu. Dimenzije, debljina, štampa i materijali koji se koriste zavise od mogućnosti firme al ii želje kupca za koga se kreira posebna ponuda.

papirne kese Info media group

 

Butik kese cena

Cena ovih kesa kao i drugih kesa zavisi od tiraža, dimenzije, tehnike štampe i materijala, dodataka poput ručke ili ojačavanja. Svi ovi elementi utiču nakrajnju cenu. Budući da se ovakve kese nikad ne naručuju po komadu, prosečna cena za malu butik kesu dimenzije 20x30 cm sa štampom za tiraž od 1000 komada je oko 40 evra.

JPC zvezdica

Radno vreme

Pon - Pet: 8:00 - 16:00


Subota: 9:00 - 16:00


Nedelja: Ne radimo

NEWSLETTER

TOP Call Now Button