Štampa majica

Štampa majica je veoma popularna, kako u svetu, tako i kod nas. Ova tehnika se radi iz mnogo razloga, a više o samoj temi saznajte u nastavku našeg teksta, pa ukoliko Vam se svidi imate na ovoj stranici kontakt za porucivanje putem koga mozete poručiti, ka oi broj telefona na koj se možete dodatno informisati.

Štampa na majicama

Šta znači uraditi print na majici? To znači, na primer, staviti logo vaše firme ili neki slogan koji vas opisuje. Ovo je štampanje majica koje se koristi u marketinške svrhe. Vrlo je bitno da budete prepoznatljivi.
Naravno štampa na majicama nije namenjena samo za firme, najveći broj kupaca zapravo nisu firme, već svi oni koji žele nekim origonalnim poklonom nekoga da iznenada ili čak da sami sebi poruče majicu sa nekim zanimljivim motivom.

Štampa na majici za firme

Ako ste firma koja svoje radove izvodi na terenu, tada je veoma bitno da svi vaši zaposleni imaju majice sa štampom. Ovo znači jednu vrstu zajedništva i timskog rada, a sa druge strane, pokazuje klijentima i kupcima da ste ozbiljni, poslovni, profesionalni i posvećeni onome što radite.

Reklamne majice sa štampom

Reklamne majice sa štampom mogu da se rade preko preslikača, u tehnici digitalne ili sito štampe. Ono što je zanimljivo to je da možete da izaberete neki motiv sa interneta i da se to odštampa. Takođe, u pitanju može da bude i slika vašeg kućnog ljubimca, neki smajli, srce ili bilo šta drugo zanimljivo. Možemo da ištampamo za Vas bilo koji motiv koji želite.

Štampane majice – karakteristike štampe

Štampane majice imaju sledeće karakteristike, odnosno, navešćemo specifikaciju:

  • štampa je moguća na svim vrstama tekstila
  • štampa je veoma izdržljiva i otporna na rastezanje, takođe i na blaže ogrebotine
  • moguće je oprati majicu na temperaturi do 90 stepeni u veš mašini
  • mogu da se koriste grafike bilo koje veličine do 60 cm širine.

Majice štampa po želji

Možda je najvažnije od svega da majicu možete da naručite po želji, tako da bude sasvim unikatna, pa se možete pohvaliti da jedino Vi, u celom gradu imate takvu majicu ili da ste Vi prvi koji ste sporučili baš takvu majicu.
Takodje postoji mogućnost upraivanja pa možete poručiti i štampane majice za zaljubljenje parove. U tom slučaju jedan deo motiva se nalazi nav ama a drugi deo motiva ili poruke na vašem parneru ili partnerki.

Digitalna štampa na majicama

Digitalna štampa na majicama je vrlo postojana i kvalitetna, i ova vrsta štampe se koristi za manje tiraže. Može da se odštampa i jedna i pet majica i koliko god da vam je potrebno.
Kvalitet štampe koji radimo je na najvišem nivou, što Vam obećava da se print neće iskrzati i izlomiti nakon nekoliko pranja. Takodje možete nakon štampanja probati razvući i majicu i print i videćete da je print jak koliko i sama majica.

Sito štampa na majicama

Sito štampa je još jedna tehnika koja se upotrebljava da bi se dobio kvalitetan print na majicama. Ko god je radio ovu vrstu tehnike, može da kaže da se majica može rastezati i da se tako i print ponaša – neće se izdužiti, deformisati, niti bilo šta drugo. I bukvalno, kada se pocepa majica, pocepa se i štampa, i to je pravi dokaz koliko je izdržljiva.

Štampa na majici cena

Ako vas je naš tekst zainteresovao i želite da imate majicu, unikatnu, kvalitetnu, sa štampom po želji, onda je svakako cena nešto što vas zanima. Ona se kreće u proseku oko 1500 dinara za majicu i štampu, dakle, to je ukupna cena koju plaćate.

Imajte na umu da se slika koju dostavite, u štampariji može obraditi, i pre štampe vam se šalje da pogledate. Važno je da bude u dobroj rezoluciji, kako bi print bio jasan i oštar. Ukoliko imate dodatnih pitanja i nejasnoća, u štampariji koja radi ovu vrstu usluge će vam rado izaći u susret sa korisnim savetima.

*Za sve dodatne i precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na istoj strani našeg portala koju upravo čitate.

POŠALJI UPIT

Popunite formular da bi ste dobili ponudu za Brendiranje izloga.
Obavezne informacije: tiraž, dimenzije, rok.

Radno vreme

Pon - Pet: 8:00 - 16:00


Subota: 9:00 - 16:00


Nedelja: Ne radimo

NEWSLETTER

TOP Call Now Button