Naši klijenti

reference

Kompanija Jovšić Printing Centar ostvarila je uspešnu dugogodišnju saradnju sa značajnim brojem renomiranih firmi iz naše zemlje i inostranstva. Zadovoljstvo nam predstavlja činjenica, da smo srdačna preporuka mnogih naših klijenata, čije smo poverenje opravdali svojom predanošću i odgovornim radom.

Poštovanje želja i zahteva naših klijenata, primarna je delatnost našeg rada. Obraćajući pažnju na specifičnost Vaše delatnosti i usluge koju nudite, nastojimo da Vam ponudimo inovativno idejno rešenje i realizaciju istog, koje će Vam omogućiti da budete jedinstveni na tržištu. Individualnim i korektnim pristupom svakom našem klijentu, želimo da pokažemo koliko nam znači njegovo poverenje i da ste nam nezavisno od obima posla koji nam poverite svi jednako važni.

Proširujući konstantno obim usluga koje Vam možemo ponuditi, kao i zadržavanjem odgovarajućeg nivoa kvaliteta naših proizvoda, nastojimo da ostvarimo kontakt i saradnju sa firmama iz svih oblasti i delatnosti, ističući u prvom redu kratke rokove završetka radova i isporuke proizvoda.

Radno vreme

Pon - Pet: 8:00 - 16:00


Subota: 9:00 - 16:00


Nedelja: Ne radimo

TOP Call Now Button