Izrada Memoranduma

MEMORANDUM FIRME

Memorandum je simbol Vaše delatnosti, zato je poželjno da bude osmišljen tako da promoviše na adekvatan način posao ili uslugu koju Vaša kompanija nudi. U poslovnoj komunikaciji zaglavlja se svakodnevno koriste kao podloga za poslovna pisma, fakture, otpremnice i tovarne listove.

DIZAJN MEMORANDUMA

Poslovni ugled firme često zavisi od dizajna samog memoranduma i kvaliteta štampe prilikom izrade istih. Odabirom odgovarajućeg papira i jedinstvenim izgledom Vašeg memoranduma znatno ćete doprineti boljoj identifikaciji svoje kompanije od strane klijenta.

Logotip, slogan i ime firme ujedno su i simbol poslovanja svakog preduzeća. Ukoliko želite da održite već postojeći identitet ili tek treba da ga izgradite, zaposleni u kompaniji Jovšić Printing Centar ponudiće Vam kreativna rešenja za dizajniranje memoranduma u skladu sa Vašim željama i poslom kojim se bavite.

IZRADA MEMORANDUMA

Memorandumi se štampaju kao pojedinačni listovi na ofset ili specijalnim papirima A4 formata. Pored standardnih dimenzija i boja, postoji mogućnost izrade zaglavlja u punom koloru i u različitim formatima. Štampanjem memoranduma na visokokvalitetnom papiru, sa informacijama koje odgovaraju korporativnom identitetu Vaše firme, stvorićete kod svojih klijenata utisak kompanije koja vodi računa o svom poslovnom identitetu.

memorandum

POŠALJI UPIT


  Radno vreme

  Pon - Pet: 8:00 - 16:00


  Subota: 9:00 - 16:00


  Nedelja: Ne radimo

  NEWSLETTER

  TOP Call Now Button