Brendiranje lokala i izloga

Reklame za radnje

Reklame za radnje - od idejnog rešenja do montaže na izlogu Vašeg lokala ili unutrašnjosti. Brendiranje lokala i izloga se radi uglavnom prelepljivanjem staklenih površina folijom sa odštampanom grafikom.

3d reklama

Svetleće reklame

perforirana folija providna folija za izloge

Folije za izloge

brendiranje izloga

Reklame za izloge

Dizajn i izrada reklama na izlogu

Iskoristite Vaš izlog kao reklamni pano koji ce Vam pomoći da na dobar način predstavite Vaš brend, proizvod ili uslugu. Pozovite prolaznike da uđu u Vaš lokal ili obavestite kupce o potencijalnom sniženju ili akciji.

Kvalitetno urađeno brendiranje čini Vaš lokal prepoznatljivim, uočljivijim i ističe Vas od ostalih, sa ciljem uspešnijeg poslovanja i unapređenja Vašeg posla.

Folija za izloge može se koristiti i za stakla od kancelarija ili vrata, da se stvori privatnost u prostoriji. Najčešće se koriste peskirne folije koje daju izgled peskiranog stakla ili možete samo nalepiti logo kompanije.

Ako nemate dizajn za Vaše izloge, naši dizajneri mogu da naprave idejno rešenje i u saradnji sa Vama doći ćemo do konačnog izgleda.

Dizajn i izrada reklama na izlogu

Brendiranje lokala se radi uz pomoć više različitih materjiala a mi ćemo ovde izdvojiti neke najčešće opcije:

  • Reljefne tapete - Štampa na 300g/m2 papiru sa reljefima, odnosno štampa se i reljef uz grafiku, tehnologija koja je objedinila kolornu štampu i reljefno struktuiranje, tako da se štampaju istovremeno
brendiranje reljefnim tapetama
brendiranje divage
  • Štampa na ceradnom platnu - Koristi se za reklame koje su uglanom za spoljnu namenu. Najčešće se primenjuje na zidovima, ogradama, prekrivanje skela i slično. Pošto su obično velikih dimenzija onda se preporučuje štampa sa jakim kontrastima i bojama koje naglašavaju poruku ili ističu proizvod. Pored same štampe radi se i postavljanje ringlica ili ojačavanje ivica. Otporna je na sve vremenske uslove a rok trajanja je oko 3 godine.
  • Perforirana (rupičasta folija) - One Way vision folija se koristi za brendiranje staklenih površina. Ima na sebi sitne rupice koje omogućavaju da kad se gleda spolja vidi se samo reklama, a kad se gleda iznutra onda se vidi spoljašnjost.
one way folija

Rupičasta folija One Way Vision

  • PVC (providne ili neprovidne) folije - koriste se za oblepljivanje izloga, metalnih površina, desk pultova, zidova, podova ili objekata u radnji. Mogu biti samolepljive, sjajne, mat, laminirane (sa zaštitom) i sl.
brendiranje izloga pekare
stavljanje reklame na izlog

POŠALJI UPIT

Popunite formular da bi ste dobili ponudu za Brendiranje izloga.
Obavezne informacije: tiraž, dimenzije, rok.

Radno vreme

Pon - Pet: 8:00 - 16:00


Subota: 9:00 - 16:00


Nedelja: Ne radimo

NEWSLETTER

TOP Call Now Button