Brošure, dizajn, štampanje i izrada brošura sa dva ili više prevoja

Izrada brošura​

Brošura je vrsta reklamnog materijala koja se koristi za predstavljanje određenih proizvoda i usluga određenoj ciljnoj grupi. Poput flajera, ona je najbolji način za promociju delatnosti kojom se bavite. Poželjno je da bude vrhunskog kvaliteta i dizajna, jer u protivnom u očima klijenta može stvoriti pogrešnu sliku o Vašoj firmi.

Dizajn i štampanje brošura​

Prilikom odabira teksta, fotografija i dizajna za Vaše brošure prvenstveno treba da vodite računa o tome šta želite da reklamirate. Brošure za nove proizvode moraju da izgledaju besprekorno i da budu odštampane na specijalnim vrstama papira kako bi privukle pažnju kupaca.

Osim tekstualnog dela, koji sadrži opis usluge ili proizvoda koji nudite, velika pažnja treba da se pokloni samom vizuelnom efektu. Boje koje na njoj preovlađuju poželjno je da se uklapaju sa bojama loga Vaše firme ili proizvoda koji želite da promovišete. Kako biste u najboljem svetlu predstavili delatnost kojom se bavite, tekst i dizajn na Vašoj brošuri treba da čine jedinstvenu celinu.

Pored standardnih formata, postoji i mogućnost izrade proizvoljnih dimenzija, kao i većeg broja prevoja brošure u zavisnosti od obima opisa proizvoda ili usluge koju nudite. Ukoliko želite da vizuelno još više naglasite atraktivnost Vaših proizvoda, kompanija Jovšić Printing Centar nudi Vam štampu brošura u punom koloru na 150-250g/m2 kunstdruku ili drugim specijalnim vrstama papira. 

Cena štampe brošura​

Cena izrade brošura zavisi od mnogo faktora. Količina je jako važan faktor u formiranju cene jer se mogu štampati digitalno ili u ofset štampi. Veći tiraži (više hiljada komada) su ekonomičnija opcija jer se radi na ofset štampi i cena po komadu je daleko niža. Vrsta papira, korice, povez ili neka druga dorada poput plastifikacije korica takođe utiču na cenu izrade.

Za svaki upit se formira posebna cena i zato Vas molimo da nam se obratite putem telefona ili tražite ponudu putem mejla.

EMAIL

011/ 356 22 22

stampana brosura u ruci