Proizvodi

Zahvaljujući savremenoj opremi za ofset i digitalnu štampu, kao i školovanom stručnom kadru, kompanija Jovšić Printing Centar preko 20 godina svojim klijentima pruža visoko kvalitetnu štampu reklamnih proizvoda.

Godinama u nazad pratili smo zahteve tržišta i proširivali svoj proizvodni asortiman. Pored standardnih promo proizvoda poput: memoranduma, vizit karti, fascikli, flajera, brošura, kataloga, nalepnica, postera, blokovske robe, koverti, kutija i papirnih kesa, svojim klijentima možemo da ponudimo i kvalitetno odštampane: voblere, roll up banere, kartoline, zastavice od papira, papirne kocke, reklamne lepeze, CD/DVD omote, itd.

Zaposleni u štampariji Jovšić Printing Centar nastoje da u najkraćem vremenskom roku realizuju sve Vaše ideje i na taj način znatno doprinesu promociji Vaših proizvoda i usluga, a sve u cilju što uspešnijeg poslovanja Vaše kompanije. Stručni tim kompanije Jovšić uvek je spreman da odgovori na sve izazove i pronađe najbolje rešenje za realizaciju jedinstvenih i specifičnih zahteva svih svojih klijenata.

011/ 356 22 22

Air serbia trake za kofereknjiga aleksandra diklicavobleri za jaffa kekskutija za baklave - kalekoverta za dhl expresslepeza za idea kampanju beer garden avgust 2018 godine