Karijera - Zaposlenje

Kompanija Jovšić Printing Centar pruža Vam priliku da budete deo jakog, uspešnog i visoko edukovanog tima, koji svakodnevno ulaže velike napore da stvori prepoznatljiv brend. U potrazi smo za talentovanim i motivisanim kandidatima koji su strastveni istraživači, koji vole izazove i orjentisani su ka rešenjima i koji će svojim znanjem i iskustvom doprineti uspehu kompanije. Podržavamo regrutaciju mladih i perspektivnih ljudi, a istovremeno tragamo za iskusnim profesionalcima.

Zaposlenima pružamo mogućnost da razvijaju potencijal i unapređuju se u dinamičnom okruženju. Nagrađujemo lični doprinos, motivisanost i inicijativu. Obezbeđujemo kvalitetne uslove za profesionalan razvoj.

Radno okruženje je prijateljsko, inspirativno, izazovno i dinamično i pruža sjajne prilike za učenje.

Zato postanite deo našeg tima na poziciji:

Ukoliko smatrate da je ovo šansa u skladu sa Vašim profesionalnim i ličnim razvojem, molimo Vas da pošaljite CV sa fotografijom i motivaciono pismo na zaposlenje@jpc-jovsic.com (uz obavezno navođenje pozicije za koju aplicirate). Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

U slučaju da ne budete izabrani na poziciju za koju ste aplicirali, Vaša biografija biće sačuvana u našoj bazi kandidata i  kontaktiraćemo Vas kada bude upražnjeno radno mesto odgovarajućeg profila.

Želimo Vam mnogo sreće i radujemo se budućoj saradnji.
Vaš Jovšić Printing Centar

Rad u Jovšić Printing Centru