Veb Dizajn

Izrada veb sajtova

Da bi vaše poslovanje, blog, ili web prezentacija uspeli na internetu, neophodno je da izrada sajta u startu bude visokog kvaliteta. Ukratko, potreban Vam je sajt koji pruža relevantne, ažurne i korisne informacije i dobar vizuelni prikaz.

One Page sajtovi

Onlajn prodavnice

Blog

web dizajn beograd ikonica

Razvoj i održavanje veb sajtova

Efektna Web prezentacija treba da omogući ostvarenje vaših ciljeva sa optimalnim resursima, kao i da prenese željenu poruku i ostvari efekte na određenu ciljnu grupu. Sajt se ne pravi za Webmastera, Web dizajnera ili vlasnika, nego za posetioca prezentacije.

To znači:

  • Sajt mora biti vidljiv u svim verzijama browsera, rezolucijama, uređajima (responsive)... a da posebne opcije - nedostupne svima, moraju biti odvojene na posebnim stranicama.
  • Navigacija kroz sajt treba da bude jednostavna i intuitivna
  • Stranice treba da se brzo učitavaju, bez obzira na sadržaj.
  • Treba da izgleda profesionalno
  • Da bude atraktivna, pregledna, uvek dostupna, da omogući lako nalaženje informacija i naravno
  • Da se redovno ažurira i unapređuje.

Mi smo se odlučili da klasične web strane za klijente pravimo u WordPressu. Najveća prednost je jednostavna izmena, a najbolje je ako to možete da uradite sami (a možete), bez angažovanja profesionalnog dizajnera. Ukoliko Vam sajt ne funkcioniše onako kako ste želeli, promenite ga. Fokusirajte se na sadržaj, jer to će sigurno obezbediti posete.

Kako to funkcioniše u praksi?

Napravimo sastanak da bi upoznali Vas i Vaš biznis, odnosno da biste nam preneli ideju i/ili želju za koju Vam je potreban web sajt. Dogovaramo se oko dizajna i funkcionalnosti koje bi sajt trebalo da ima. Kreće se u razvoj sajta koji možete i ne morate pratiti. I na kraju se sajt pušta u rad posle Vašeg odobrenja.

Radno vreme

Pon - Pet: 8:00 - 16:00


Subota: 9:00 - 16:00


Nedelja: Ne radimo

NEWSLETTER

TOP Call Now Button