Istorijat

Jovšić Printing Centar započeo je sa svojim radom 01. aprila 1996. godine. Osluškujući pažljivo potrebe domaćeg i inostranog tržišta za kvalitetnom štampom i proizvodima koji prate visoke svetske standarde, pronašli smo način da ostvarimo dobre partnerske odnose sa izuzetno velikim brojem firmi i kompanija širom Srbije i sveta.

Konkurentne cene, kvalitetni proizvodi i bezkompromisno poštovanje dogovorenih rokova za isporuku istih učinili su da postanemo sinonim za perfektan rad po pitanju štamparskih usluga. Jovšić Printing Centar poseduje savremenu opremu za ofset štampu, digitalnu štampu, tampon štampu, sito štampu i brojne druge štamparske usluge.

hajdelberg masina logo

Predanim radom, visokim stepenom odgovornosti i prvenstveno zadovoljenjem očekivanja naših klijenata, postali smo primer odličnog poslovanja i postavili visoke standarde u oblasti našeg poslovanja. Naš profesionalni tim, spreman je u svakom trenutku da Vam ponudi originalna idejna rešenja, kao i da ista realizuje u najkraćem vremenskom periodu.

Tokom proteklih godina uspešnog poslovanja, uspeli smo pre svega da zadržimo visok nivo usluge i jedinstven pristup svakom našem klijentu. Konstantnim ulaganjem i modernizacijom opreme, kao i edukacijom našeg tima, postigli smo značajan uspeh i omogućili Vam da dobijete sve na jednom mestu. Kompletan servis, kratki rokovi isporuke i proizvodi koje će svojim performansama opravdati Vaše poverenje, ono su što Jovšić Printing Centar može da Vam ponudi.

Šireci obim našeg poslovanja, uvećavao se i broj zaposlenih u našoj firmi, što je dovelo do toga da mali iznajmljeni pogon bude zamenjen novoizgrađenim i savrememo opremljenim prostorom u Rakovici, na adresi Patrijarha Dimitrija broj 53.

Započevši sa dvobojnom mašinom Adast dominat, preko četvorobojne B2 PM & S, pa sve do osmobojne mašine, Jovšić Printing Centar je praćenjem razvoja štamparske tehnologije insistirao na kvalitetu proizvoda koje svojim kupcima može da ponudi.

Kupovina osmobojne mašine uticala je na potencijal, brzinu i kvalitet štampe u JPC. Posedovanje ove mašine doprinelo je efikasnijem pristupanju zahtevima naših klijenata.

stamparska masina