Vobleri | Štampanje Voblera | Vobler marketing

Reklamne etikete na elastičnom nosaču​

Stalna potraga za novim idejnim rešenjima kako bi se privukla što veća pažnja potrošača postali su deo marketinške strategije velikog broja kompanija. Vobleri svojim izgledom i praktičnošću veoma brzo su postali sastavni deo reklamiranja proizvoda u svim marketima širom planete.

Vobler marketing​

Vobleri su savršen način da Vaš proizvod postane primetan među desetinama sličnih na policama maloprodajnih objekata.vobler za ocake Bilo da je reč o novom proizvodu ili trenutnoj akciji, Vaša reklamna poruka, koja se nalazi pričvršćenja na vitrinama ispred Vaših artikala, značajno će privući pažnju potencijalnih kupaca. Istraživanja su pokazala da se čak 80% odluka o kupovini određenih artikala donosi u samoj prodavnici i zato je veoma važno da Vaš vobler na atraktivan i efikasan način privuče pažnju potrošača.

Prilikom dizajniranja voblera morate voditi računa o odabiru prave boje, slike i teksta koji će na prvi pogled privući pažnju potrošača. Takođe ne smeju biti prevelikih dimenzija, jer će to onemogućiti njihovo blago pomeranje prilikom strujanja vazduha, od čega direktno zavisi njihova praktičnost.      

Štampa voblera radi se u punom koloru na 300-350g/m2 kunstdruku. Samolepljive trake stavljaju se na PVC nosače voblera i služe za njihovo pričvršćivanje na vitrine i police. Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu i najsavremenijim štamparskim mašinama kompanija Jovšić Printing Centar nudi Vam veliki izbor kvalitetno odštampanih voblera različitih oblika i dimenzija.

011/ 356 22 22

odštampani vobler za ultra energetsko pice