Roll up baner | Reklamni baneri

Roll up baner​

Roll up baner je veoma rasprostranjen reklamni materijal koji se koristi prilikom promocije različitih proizvoda i usluga na sajmovima, kongresima i u većim prodajnim objektima. Njegova osnovna funkcija je da Vašu firmu izdvoji od neposredne konkurencije.

Dizajn Roll up banera​

 

roll up baner otvoren - algotech

Veliku pažnju treba pokloniti dizajnu i poruci koju Vaš roll up baner treba da prenese potencijalnim klijentima i potrošačima. Ime Vaše kompanije, određeni slogan ili slika samog proizvoda poželjno je da se nalazi u visini očiju kako bi privukla pažnju korisnika Vaših usluga. Dok se kontakt podaci o Vašoj firmi obavezno stavljaju pri dnu banera. Odabir kolora za Vaš prenosivi aluminijumski pano mora biti u skladu sa korporativnim ili bojama proizvoda koji promovišete.

Zbog svojih dimenzija i atraktivnog izgleda roll up baner je idealan način za reklamiranje novih proizvoda ili delatnosti firme. Njihova prevashodna namena je povećanje svesti o Vašem brendu kod potencijalnih korisnika Vaših proizvoda ili usluge.

Štampa roll up banera radi se u punom koloru na polipropilenu ili ceradnom platnu koje je prilagođeno za spoljašnu i unutrašnju upotrebu. Izrađeni su od aluminijumske konstrukcije sa mehanizmom za samoizvlačenje koja je jednostavna za rukovanje. Grafika na roll up baneru može se menjati u skladu sa Vašim promotivnim potrebama, dok konstrukciju zahvaljujući kvaliteti izrade možete koristiti više puta.

011/ 356 22 22

roll apovi u nizu