Reljefne 3D tapete

Reljefne - personalizovane tapete

Dizajniraj sam svoju reljefnu tapetu

Izgled zidova je veoma važan deo svakog enterijera, to je vaš izbor, motiv ili poruka koju želite da pošaljete nekome, ono što predstavlja vašu pokretačku snagu. U vreme ekspanzije različitih materijala koje krase naše enterijere, štamparija Jovšić Printing Centar sa ponosom vam predstavlja potpuno nove tapete na našem tržištu.

Reč je o reljefnim, personalizovanim tapetama, zahvaljujući kojim možete da odštampate sve što zamislite. Slike, priče, boje koje vas čine srećnim i raspoloženim. Ako baš niste kreativni ili umetnički nadareni, pomoć u odabiru i dodatnu inspiraciju za izgled vašeg enterijera, možete da potražite i u našim katalozima i u predlozima naših dizajnera. Ponuda već postojećih motiva je veoma raznovrsna, od svedenih svetlijih boja i motiva pa to razigranih i veselih cvetnih nijansi. Zađite u svet koralne šume, lotosovih cvetova, razigranih flamingosa ili zid oplemenite kašmir 3d fototapetom, ili nekom od svedenijih varijanti. Dečiju sobu možete da ukrasite razigranim avionima, mapom sveta ili morskim dubinama.

tapete za sobu

 

Prednosti reljefnih tapeta

Ekološki bezbedne

Ogromna prednost reljefnih tapeta u odnosu na obične je ta što su ovo EKO friendly tapete - napravljene su od prirodnih materijala, ne sadrže PVC i ftalat, nema štetnih isparenja i zid „diše“. U njima nema tečnih komponenti kao što su plastifikatori ili rastvarači, bez mirisa su i boje koje se za njih koriste su na vodenoj bazi. Dakle, veoma su zahvalne za postavljanje u prostorijama gde borave deca i u spavaćim sobama.

Reljef i 3D efekat

Reljefno ispupčenje ovih tapeta pruža moćan 3D efekat kojim uz malo mašte možete da oplemenite svoj radni prostor i učinite ga prijemčivim za celodnevne aktivnosti tako da vam radna atmosfera ujedno bude i odmor i podstrek za konstantnu motivaciju.

fototapete za deciju sobu

 

Postavljanje tapeta

Kada govorimo o postavljanju tapeta, moramo da napomenemo da je širina rolne kod običnih, nepersonalizovanih tapeta koje postoje na tržištu 60 cm, a kod reljefnih 155 što nam omogućava prikaz dizajna u celosti, bez linija preklapanja i sa malo šavova. Veoma lako se nanose i uklanjaju sa zidova jer imaju netkanu podlogu. Svaka priprema za vaše tapete se čuva tako da ako imate želju i potrebu za doštampavanjem, to možemo da učinimo veoma lako.

Dakle, vaše je da zamislite, a naše da vas podržimo i realizujemo vašu maštu čuvajući zdravlje i koristeći nove kreacije i savremenu tehnologiju izraženu kroz personalizovane reljefne tapete.

Odštampajte svoje snove.

 

reljefne tapete