Izrada reklamnih lepeza | Reklamne lepeze

Reklamne lepeze

Reklamne lepeze su idealan promotivni materijal za prezentaciju Vaših proizvoda ili usluga u letnjem periodu. Lakoća rukovanja, praktična primena i neograničena mogućnost kombinacije boja i dimenzija omogućiće Vam da vaše ideje i poruke predstavite korisnicima svojih usluga na jedinstven i interesantan način.

promotivne lepeze

 

Promo lepeze

Poput fascikli, papirne lepeze, pripadaju onoj grupi reklamnih proizvoda kojima je na prvom mestu funkcionalnost istih. Zahvaljujući svojim dimenzijama one pružaju dizajnerima dovoljno prostora da na atraktivan način predstave kompanije ili kulturne događaje, koji treba da se promovišu širem auditorijumu. 

U skladu sa Vašim željama kompanija Jovšić Printing Centar nudi Vam mogućnost visokokvalitetne štampe papirnih lepeza različitih oblika i veličina. Najčešće se izrađuju od 350 g/m2 kunstdruka, koji se zahvaljujući svojoj homogenosti i visokom sjaju pokazao veoma pogodnim za proizvodnju ovog atraktivnog reklamnog proizvoda. Plastifikacija, UV lak, dvostrana štampa u punom koloru samo su neki od tehničkih mogućnosti koje Vam nudimo, a čija primena će znatno doprineti originalnom izgledu Vaših reklamnih lepeza.

lepeza u ruci