Print & Sign Bucharest Romania

Više od 100 izlagača iz sveta i regiona predstavilo se na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu grafičke opreme održanom od 8-11. septembra u Bukureštu.

Ova manifestacija bila je prava prilika za sve proizvođače da predstave svoje najnovije proizvode, što su mnogi od njih poput Canon-a, Grafcut-a, Epson-a i EFI-ja iskoristili. Prvi put javnosti je predstavljen model MIMAKI JFX C500-2131, koji zahvaljujući UV LED tehnologiji omogućuje štampanje materijala osetljivih na visoke temperature. Veliku pažnju posetilaca privukao je i Epson SC-C70610 SureColor  prvi HP štampač koji prihvata belu i metalik boju mastila istovremeno, kao i Oce ARIZONA GT 460 štampač prevashodno namenjen digitalnoj štampi velikih formata.

Manifestacija Print & Sign u Bukureštu, po mišljenju stručne javnosti, smatra se najvećim sajmom grafičke industrije u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Njen osnovni cilj je unapređenje grafičke industrije i štamparskih proizvoda u regionu, kao i unapređenje saradnje između proizvođača grafičke opreme i štampara.