Reklamne papirne kese sa štampom

Reklamne papirne kese sa štampom

Papirne kese predstavljaju odličan vid reklame. Nisu namenjene samo za butik ili gift shop, nego i svim ozbiljnim kompanijama koje drže do svog renomea i veliku pažnju poklanjaju marketinškoj trci na domaćem i inostranom tržištu.

Poželjno je da papirne kese budu u skladu sa namenom proizvoda koju promovišete. Odgovarajući dizajn, boja i veličina papirne kese svojom vizuelnom porukom treba da asociraju korisnike Vaših usluga na osnovnu delatnost kojom se Vaša kompanija bavi kako biste postigli željeni marketinški efekat.

011/ 356 22 22

reklamne papirne kese sa stampom

Kese kao reklamni materijal

Štamparija Jovšić Printing Centar veliku pažnju posvetila je proizvodnji različitih vrsta papirnih kesa u skladu sa njihovom prevashodnom namenom za komercijalne ili promotivne svrhe. Bilo da je reč o luksuznim, EKO ili običnim papirnim kesama proizvodimo ih od najkvalitetnijih materijala, i štampamo uz primenu netoksičnih boja i pomoćnih hemijskih sredstava.

Pogledajte ovde izbor papirnih kesa za štampu.

Luksuzne papirne kese

Luksuzne papirne kese proizvode se od najkvalitetnijeg 170 g/m2 kunstdruk papira sa mat ili sjajnom plastifikacijom, uz mogućnost ofset štampe u punom koloru i ojačanjem od triplexa. Na kvalitetno izrađene luksuzne kese različitih dimenzija, sa ručkama od papira ili kanapa, može se otisnuti logo Vaše firme ili uraditi neke od dodatnih tehničkih operacija koje će znatno doprineti atraktivnosti Vaših promotivnih kesa.

luksuzna papirna kesa sa masnom

Ekološke papirne kese

Ekološke papirne kese su u potpunosti neškodljive po zdravlje čoveka i njegove životne sredine. Proizvode se od materijala koji se u prirodi razgrađaju bez ostataka. Korišćenjem ekoloških kesa ne samo što ćete Vaš proizvod staviti u lepo pakovanje, nego ćete značajno podstaći svoje potrošače da vode računa o očuvanju svoje životne sredine.

Korišćenje eko kesa danas se smatra odličnom marketinškom strategijom za poslovanje Vaše kompanije. U danima kada su ljudi sve više svesni opasnosti koju donosi plastična ambalaža po njihovo okruženje, sve veći broj ekološki prosvećenih potrošača kupovaće baš one proizvode koji pomažu očuvanju životne sredine.

papirne kese sa stampom i pamucnom ruckom

Cene izrade reklamnih kesa

Cena izrade kesa zavisi od mnogo faktora. Količina je jako važan faktor u formiranju cene jer se mogu štampati digitalno ili u ofset štampi. Veći tiraži su ekonomičnija opcija.

Vrsta papira, korice, povez ili neka druga dorada poput plastifikacije takođe utiču na cenu izrade.

Za svaki upit se formira posebna cena i zato Vas molimo da nam se obratite putem telefona ili tražite ponudu putem mejla.

Dizajn papirnih kesa

Ukoliko Vam je potreban alat za dizajn papirnih kesa, možete ih skinuti ovde.

RASKLOP ZA KESE