Izrada kutija - Komercijalna ambalaža

Komercijalna amabalaža

Kutije su jedan od najraspostranjenijih vidova ambalaže. kutije soko štarkDanas je prosto nezamislivo promovisati bilo koji proizvod bez adekvatne kutije, koja istovremeno mora imati svoju praktičnu, reklamnu i estetsku primenu.

Prateći najnovije svetske standarde u štampi ambalažnih kutija kompanija Jovšić Printing Centar veliku pažnju poklonila je kvalitetu i dizajnu istih. Različiti materijali, oblici, boje dovele su do neograničenog broja kombinacija za Vaše unikatne kutijice za nakit; promotivne i klasične kartonske kutije.

Klasične k​utije

Klasične kutije izrađuju se od ambalažnog triplex ili bindakot kartona raznih gramatura.

promotivna kutija unicredit bank crvene boje

Kako bi svoje proizvode predstavili na originalan način poželjno je da se atraktivno dizajnirane kutije štampaju u bojama Vašeg brenda i sa logotipom kompanije.

Među klasične štampane kartonske kutije uvrstili smo: kutije za kolače i torte; kutije za novčanike, kravate i kaiševe; kutije za čajeve i lekove. U zavisnosti od vrste, dimenzije i težine samog proizvoda možete da birate između nekoliko standardnih tipova dna i načina zatvaranja kutije.

 

Promotivne kutije

Promotivne kutije izrađuju se od 250g/m2 bindakota. Zahtevaju veliku idejnu kretivnost dizajnera zato što je reč o ambalaži koja se koristi u reklamne svrhe ili kao posebna promotivna pakovanja u ograničenim serijama.

Promotivna kutija treba da bude trajan, prepoznatljiv i elegantan proizvod. UV lak, zlatotisak ili satenski umetak daće poseban luksuzan izgled Vašim kutijama i na taj način upotpunosti zadovoljiti estetske i marketinške ciljeve Vaše kompanije.

kutije od čokolada premier

Kutije za nakit i male poklone

Kutije za nakit i male poklone izrađuju se od 160-240g/m2 bindakota ili akvarelnih i drugih vrsta specijalnih kartona u boji. Prilikom štampe luksuznih ambalažnih kutijica velika pažnja poklanja se odabiru kvalitetnih materijala i izradi istih. Osim što mogu biti različitih oblika i boja, dizajn i originalna idejna rešenja su nešto za čime svetsko tržište svakodnevno traga.

    

011/ 356 22 22