Katalozi - štampa i izrada

Izrada kataloga

Katalozi su jedan od najefektnijih načina marketinške promocije. Dobro dizajniran katalog znatno će doprineti prezentaciji Vaših proizvoda ili usluga, kao i ostvarenju primarnog cilja da predstavite Vaš proizvodni asortiman na slikovit i atraktivan način.

otvoren katalog sa slikama

Šta bi trebalo da stoji u katalogu?

Kao vrlo efikasan način promocije, katalog treba da Vas izdvaja od konkurencije. Prilikom odabira teksta i fotografija morate voditi računa o poruci koju šaljete, jer samo originalna i upečatljiva poruka može da stvori željeni efekat kod potrošača.

Ukoliko su informacije o Vašim proizvodima ili uslugama uklopljene sa dobro dizajniranim katalogom rezultat neće izostati. Danas veliki broj firmi koristi međunarodne sajmove kao mesta na kojima će predstaviti svoju delatnost, a upravo su katalozi savršen reklamni materijal za takav vid promocije.

otvoreni katalog argo hotela

Cena izrade kataloga​

Cena izrade kataloga se kreću od 0,3€ po stranici pa naviše u zavisnosti od količine, broja stranica, vrste papira i kvaliteta izrade.

Zahvaljujući najsavremenijim mašinama za ofset štampu kompanija Jovšić Printing Centar nudi Vam izradu kataloga po najvišim standardima uz mogućnost dorade kao što je plastifikacija, klamovanje i kaširanje. Kataloge i brošure štampamo na visokokvalitenom papiru, obostrano, u punom koloru, na 150-300g/mkunstdruku ili drugim specijalnim materijalima po Vašem izboru.

Veliki izbor luksuznih papira sa mat ili sjajnim premazima znatno će doprineti atraktivnom izgledu Vaših kataloga, a proizvodi ili usluge koje nudite prikazani na ovakav način stvoriće kod Vaših klijenata realnu sliku onoga što im nudite.

011/356 22 22

katalog fly montenegro