Katalozi - štampa i izrada

Izrada kataloga

Katalozi su jedan od najefektnijih načina marketinške promocije. Dobro dizajniran katalog znatno će doprineti prezentaciji Vaših proizvoda ili usluga, kao i ostvarenju primarnog cilja da predstavite Vaš proizvodni asortiman na slikovit i atraktivan način.

otvoren katalog sa slikama

Šta bi trebalo da stoji u katalogu?

Kao vrlo efikasan način promocije, katalog treba da Vas izdvaja od konkurencije. Prilikom odabira teksta i fotografija morate voditi računa o poruci koju šaljete, jer samo originalna i upečatljiva poruka može da stvori željeni efekat kod potrošača.

Ukoliko su informacije o Vašim proizvodima ili uslugama uklopljene sa dobro dizajniranim katalogom rezultat neće izostati. Danas veliki broj firmi koristi međunarodne sajmove kao mesta na kojima će predstaviti svoju delatnost, a upravo su katalozi savršen reklamni materijal za takav vid promocije.

otvoreni katalog argo hotela

Zahvaljujući najsavremenijim mašinama za ofset štampu kompanija Jovšić Printing Centar nudi Vam izradu kataloga po najvišim standardima uz mogućnost dorade kao što je plastifikacija, klamovanje i kaširanje. Kataloge i brošure štampamo na visokokvalitenom papiru, obostrano, u punom koloru, na 150-300g/mkunstdruku ili drugim specijalnim materijalima po Vašem izboru.

Veliki izbor luksuznih papira sa mat ili sjajnim premazima znatno će doprineti atraktivnom izgledu Vaših kataloga, a proizvodi ili usluge koje nudite prikazani na ovakav način stvoriće kod Vaših klijenata realnu sliku onoga što im nudite.

011/356 22 22

katalog fly montenegro