Izrada Kalendara | Štampa Kalendara

Štampanje ​Kalendara

Kalendari su idealan način da započnete sa novim promotivnim aktivnostima Vaše kompanije u predstojećoj godini. Treba da ih iskoristite kao marketinško sredstvo koje će preneti određenu poruku Vašim klijentima i potrošačima.

011/ 356 22 22

Prilikom dizajna kalendara za štampu povedite računa o korporativnom identitetu Vaše firme. Fotografije proizvoda u pozadini kalendara, kao i sam logo kompanije znatno će pomoći prilikom prepoznavanja Vašeg brenda od strane korisnika tokom cele godine.

Kalendar kao rekla​mni materijal

Kako bi Vaš kalendar postao značajno marketinško sredstvo u pospešenju samog poslovanja, svaki list papira treba da služi promociji novog proizvoda ili usluge koju nudite. Osim što veliku pažnju treba pokloniti jedinstvenim idejnim rešenjima za Vaše stone, zidne ili džepne kalendare veoma je značajan i sam odabir materijala i poveza za štampu kako bi kod svojih klijenata ili saradnika stvorili sliku kompanije kojoj je zaista stalo do njih.

zidni kalendari sa natpisom priroda i tradicija srbije

Zidni kalendari

Prostor na Vašem zidnom kalendaru treba maksimalno da iskoristitite za reklamiranje sopstvene delatnosti. Ukoliko želite svojim najznačajnijim klijentima da poklonite poseban vid pažnje, postoji mogućnost štampe personalizovanih kalendara, na kojima možete označiti datume i podatke koji su značajni za Vašu međusobnu saradnju.

Zidni kalendari štampaju se u punom koloru na 170g/m2 kunstdruk papiru. Za poveze istih najčešće se koriste metalne spirale. Kompanija Jovšić Printing Centar nudi Vam veliki izbor zidnih kalendara različitih oblika i dimenzija, kao i mogućnost dodatnih tehničkih operacija i štampe na specijalnim vrstama materijala.

Stoni kalendari

Stoni kalendari štampaju se u punom koloru na visokokvalitetnom premazanom kunstdruk papiru, sa 350g/m2 bindakot podloškom i metalnom spiralom kao povezom. Korišćenjem reljefne štampe, parcijalnog UV laka ili specijalnih vrsta materijala dobićete atraktivne poklone za Vaše poslovne partnere.

Džepni kalendari

Plastificirani džepni kalendari izrađuju se od 350g/m2 kunstdruk papira. Sa jedne strane radi se pun kolor, dok se sa druge strane kalendara štampa vrši u dve boje. Idealni su kao mali znak pažnje koji na kraju godine možete putem pošte poslati korisnicima Vaših usluga sa željom da se uspešna saradnja nastavi i naredne godine.

Cene kalendara​

Ovde možete preuzeti katalog i videti cene kalendara

Download