Fascikle | Štampa fascikli i izrada

Reklamne fasickle

Fascikla ili futrola za papire je predmet koji služi za grupisanje više papira ili dokumenata, koji bi trebalo po nameni ili sadržaju da budu srodni. Obično se prave od nešto tvrđe hartije ili kartona, ali se mogu naći fascikle od plastike.

011/ 356 22 22

Štampa fascikli

Zahvaljujući konstantnom razvoju tehnologije štampe, a naročito ofset štampe,  fascikle su postale veoma važan detalj u  svakodnevnoj poslovnoj komunikaciji. Moderan dizajn, različite kombinacije boja, dimenzija i oblika stvorile su velike mogućnosti da na kreativan način prenesete određenu poruku Vašim klijentima.

Značajnu pažnju treba pokloniti vizuelnom efektu fascikle, jer to može znatno doprineti Vašem poslovnom uspehu. Osim što se u njoj čuva određena dokumentacija  tokom poslovnih sastanka, fascikla je i reklamni materijal koji treba da istaknete ono što karekteriše Vašu firmu i delatnost sa kojom se bavite.

Poruka na fascikli treba da bude jasna i privlačna Vašim potencijalnim klijentima, a logo i osnovni podaci o Vašoj firmi lako uočljivi. Kompanija Jovšić Printing Centar nudi Vam kvalitetnu izradu fascikli sa mat ili sjajnom plastifikacijom uz mogućnost izrade džepova (proreza) za vizit karte, brošure i CD.

fascikla sa mehanizmom

Standardne fascikle sa dve ili tri klapne

Fascikle sa dve ili tri klapne štampaju se od 280g/m2 bindakota ili 300-350g/m2 kunstdruka. Reč je o kartonima koji su se zahvaljujujući svojoj homogenosti, visokom sjaju i ne pucanju na mestima savijanja pokazali kao veoma pogodni za njihovu izradu, kao i proizvodnju ambalaže za nakit i kutijica za lekove. Kompanija Jovšić Printing Centar poseduje veliki izbor gotovih alata koje možete koristiti za Vaše fascikle.

Specijalne fascikle

Specijalne fascikle imaju za svoj osnovni cilj da atraktivnim dizajnom i oblikom privuku pažnju potencijalnih klijenata. Sitni detalji poput ručki, džepova za CD; vizit karte i brošure dodatno će upotpuniti Vašu vizuelnu poruku krajnjim korisnicima. Ukoliko želite jedinstven izgled Vaše fascikle pored standardnih postupaka moguće je uraditi i parcijalni UV lak, termotisak ili izraditi novi alat za unikatan izgled iste. 

Dizajn - Fascikle rasklop

Ukoliko Vam je potreban alat za dizajn fascikli, možete ih skinuti ovde.

FASCIKLE RASKLOP

Cena iz​rade fascikli

Cena za izradu fascikli zavisi od više faktora: količine, kvalitet papira, broja boja, dimenzija fascikli i slično. Zbog ovih faktora se cena određuje prema upitu.

info@jpc-jovsic.com

fascikla zlatno crna zepter