CD/DVD omoti

Štampa na CD/DVD diskovima

Multimedijalna CD/DVD prezentacija poslednjih godina postala je jedan od rasprostranjenijih vidova marketinške kampanje uspešnih kompanija. Usklađenost zvuka, slike, teksta i grafike pokazala se kao veoma efikasan način za predstavljanje osnovne delatnosti pojedinih firmi.  

Štampanje omota za CD/DVD

Promocija sadržaja CD-a ili DVD-a na što atraktivniji način smatra se osnovnom funkcijom CD/DVD omota. Pristalice ovakvog vida reklamiranja upravo iz tog razloga poklanjaju veliku pažnju dizajnu omota za CD ili DVD, kako bi na pravi način predstavili korporativni identitet svoje kompanije ili promovisali proizvode i usluge koje nude.

CD/DVD omot treba da na kreativan način, originalinim idejnim rešenjima ili fotografijama predstavi sadržaj samog CD-a. Ovo se pokazalo kao veoma uspešan vid privlačenja pažnje potencijalne publike prilikom promocija novih muzičkih albuma ili filmskih ostvarenja u svetu umetnosti, ali i firmi koje su velike mogućnosti ovog medija iskoristile za predstavljanje svog poslovanja.

CD/DVD omoti štampaju se u punom koloru na 280-300 g/m2 bindakotu ili kunstdruku. Osim što svojim atraktivnim izgledom treba da privuku veliki broj kupaca i prezentuju sadržaj koji se nalazi na CD-u, njihova funkcija je i da zaštite sam CD ili DVD od oštećenja, te zbog toga značajnu pažnju treba pokloniti odabiru materijala na kom će se štampati omoti za Vaš CD.

Dizajn omota za CD/DVD

Ukoliko Vam je potreban alat za dizajn omota, možete ih skinuti ovde.

download

odštampani omoti za cd diskove