Papirne kocke

Veliki broj advertajzing stručnjaka papirne kocke svrstava među najkorisnije promotivne artikle. Zbog svoje široke primene postale su veoma rasprostranjeno sredstvo za reklamiranje usluga ili pojedinih proizvoda mnogih kompanija.

reklamni blokcic na paleti transfera

Reklamni blokovi​

Prednost ovakvog vida promovisanja firmi, naročito ako ste se odlučili za samolepljivu opciju papirića koji se nalaze u kocki, jeste u pojedinačnim listovima malih dimenizija koji se kao podsetnici često lepe po kompjuterskim ekranima, fasciklama i rokovnicima Vaših klijenata. Na taj način neposredno ste uticali da se logo Vaše kompanije uvek nađe pred njihovim očima.

reklamni blokcici u boji samolepljivi

Papirne ko​cke

Papirne kocke mogu biti različitih dimenzija u zavisnosti od Vaših želja. Logotip Vaše firme osim na listovima može biti odštampan i na kartonskom nosaču, čime ćete znatno doprineti atraktivnosti izgleda samog reklamnog materijala, ali i dodatnoj promociji kompanije.

Papirne kocke se štampaju na 90g/m2 ofsetnoj hartiji u punom koloru. Broj listova, dimenzija i odabir boja radi se u skladu sa Vašim idejnim rešenjima. Ukoliko Vaša firma pripada onoj grupi kompanija koje vode računa i o najmanjim estetskim detaljima, kada je reč o promotivnim materijalima, Jovšić Printing Centar nudi Vam mogućnost izrade kartonskih nosača i dodatne ukrasne ambalaže za Vaše papirne kocke.

reklamni blokčić sa hemijskom olovkom

spiralni reklamni blokčići